Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εξέλιξη Irmscher για το Opel Insignia GSi

27/5/2019

Ο βελτιωτικός οίκος Irmscher, αποφάσισε να πιάσει στα χέρια του, το Opel Insignia GSi, που είναι η γρηγορότερη και πιο ακριβή έκδοση του γερμανικού σεντάν της Opel.. Διαβάστε τα χαρακτηριστικά της εξελιγμένης έκδοσης..

Η βελτιωτική εταιρεία πήρε στα «χέρια» της το μοντέλο και προχώρησε σε αλλαγές που αφορούν τόσο την εμφάνιση, όσο και τις επιδόσεις. Το Opel Insignia GSi κερδίζει μία νέα μάσκα, η οποία διακοσμείται από μεταλλικά ή ανθρακονημάτινα χαρακτηριστικά. Νέες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών είναι παρούσες και μάλιστα έρχονται σε δύο σχέδια, Heli Star και Evo Star. Επιπλέον για να βελτιωθεί η οδική συμπεριφορά, το όχημα βρίσκεται πλέον 30 χιλιοστά πιο κοντά στο έδαφος.


 
Εικόνες από το εσωτερικό δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά η βελτιωτική εταιρεία αναφέρει ότι δερμάτινα καθίσματα υψηλής ποιότητας έχουν τοποθετηθεί μαζί με το λογότυπο «Irmscher». Προφανώς, η εταιρεία θα προσαρμόσει την καμπίνα στις προτιμήσεις του πελάτη όσον αφορά τα υλικά αλλά και τις χρωματικές επιλογές.
Τέλος, αναφορικά με τις επιδόσεις η εταιρεία λέει ότι είναι σε θέση μέσω ενός πακέτου να ανεβάσει την ισχύ σε περίπου 280 ίππους από 260 που προέρχονται από τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων, το οποίο μπορεί να μην είναι κάτι εντυπωσιακό αλλά σίγουρα είναι ευπρόσδεκτο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις