Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Opel Crossland X: με 14.650 ευρώ & όφελος 2150 ευρώ

26/7/2019

Με νέα προωθητική ενέργεια κλείνει το καλοκαίρι για την Opel. Το δημοφιλές SUV της Opel το Crossland Χ με μειωμένη τιμή κατά 2150 ευρώ λίγους θα αφήσει ασυγκίνητους..

Ένα SUV έτοιμο για τα πάντα. Το νέο Crossover της Opel Crossland X σου δίνει κάθε μέρα, τον χαρακτήρα που εσύ επιλέγεις. Η εντυπωσιακή και μοντέρνα του σχεδίαση, η εξαιρετική του ευελιξία και οι κορυφαίες στην κατηγορία του καινοτομίες, αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας του. Πλέον πιο προσιτό από ποτέ, είναι έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες τόσο ενός οικογενειάρχη όσο και ενός φοιτητή, δίνοντας τα περισσότερα και ζητώντας τα λιγότερα.
 

 
Χαίρεσαι να το οδηγείς αλλά και να το βλέπεις
Η ιδιαίτερα μοντέρνα εικόνα του Crossland X το κάνει να ξεχωρίζει πλήρως από τον ανταγωνισμό, χαρίζοντας του μοναδική ταυτότητα τόσο με τις ράγες οροφής, όσο και με τα μοντέρνα φωτιστικά σώματα LED εμπρός και πίσω. Το ιδιαίτερο εξωτερικό design που συνδυάζει τις πιστές παραδόσεις των SUV με την μοντέρνα εποχή, διατηρείται και στον εσωτερικό διάκοσμο του Crossland X όπου η τεχνολογία κερδίζει τις εντυπώσεις. Ανάμεσα στην ποιοτική καμπίνα, την διασκέδαση και ψυχαγωγία αναλαμβάνει μία οθόνη αφής 7 ιντσών μαζί με το σύστημα infotainment R 4.0 IntelliLink όσο τα 6 ηχεία είναι υπεύθυνα για  απόλυτη ηχομόνωση από τον έξω κόσμο.  Το οδηγικό DNA της Opel αναλαμβάνει τα υπόλοιπα, όσο εσείς απολαμβάνετε.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις