Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Lada Niva: Η Ρώσικη αρκούδα

Διαβάστηκε από 23981 αναγνώστες - 6/6/2019

Εξετάζουμε σαν μεταχειρισμένο ένα γερμανικό Lada Niva του 2012. Με ελάχιστες διαφορές από το μακρινό 1976, παραμένει ένα από τα πιο σκληροτράχηλα off road που κατασκευάστηκαν ποτέ..

Υπάρχουν αυτοκίνητα που αν θελήσεις να τα δοκιμάσεις όπως τα υπόλοιπα σίγουρα θα τα αδικήσεις και αυτό γιατι προσφέρουν κάτι ξεχωριστό.
Ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι το Lada Niva.. 
Συναρμολογήθηκε πρώτη φορά το 1976 στην Ρωσία και από τότε έχουν μείνει σχεδόν τα πάντα ίδια. Το 1995 έφερε νέα μηχανικά σύνολα και ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, το 2010 άλλαξαν τα φλάς ενώ το 2015 άλλαξαν σχήμα στους προφυλακτήρες.



Από το 1976 μέχρι σήμερα έχουν προστεθεί διάφορες σύγχρονες ευκολίες όπως υδραυλικό τιμόνι αλλά ηλεκτρικά παράθυρα ή καθρέφτες δεν θα βρείτε. Μην ψάξετε για αερόσακους ή ESP πόσο μάλλον για οθόνες και συστήματα multimedia. Ο λόγος που κατασκευάστηκε αυτό το μοντέλο είναι σαφής, να μεταφέρει επιβάτες στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Σιβηρίας. Αυτό που μετράει είναι ότι μπορεί να γκρεμίζει βουνά με την μόνιμη τετρακίνηση, το κλειδωμένο διαφορικό με τις κοντές σχέσεις και τα ελαστικά που κάνουν ακόμα και τα τρακτέρ να τα ζηλεύουν. Μόνο ως τέτοιο όχημα μπορεί να αξιολογήθεί και να καταφέρει να πάρει άριστα.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις