Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Mercedes CLS 350 του 2005

29/3/2017

Η Mercedes CLS έγραψε τους κανόνες στην κατηγορία των τετράθυρων κουπέ, μία κατηγορία που πολλοί έσπευσαν να αντιγράψουν αλλά κανείς δεν μπόρεσε να φτάσει το γερμανικό μοντέλο. Εδώ θα το δούμε μεταχειρισμένο του 2005.

Σίγουρα η Mercedes-Benz CLS 350 δεν είναι ένα αυτοκίνητο που μπορούν να αντέξουν πολλοί, είτε να το αγοράσουν είτε να το συντηρήσουν. Παρόλα αυτά μετά από 12 χρόνια από την πρώτη της κυκλοφορία, σίγουρα η τιμή της είναι πιο... προσιτή και αν κάποιος έχει αυτή την οικονομική επιφάνεια τότε μπορεί να την απολαύσει σε όλο της το μεγαλείο.

Βασισμένη στο πάτωμα της E-Class και με μήκος κοντά στα 5 μέτρα, η CLS έχει 4 πόρτες, τρίτο όγκο πίσω, αλλά οροφή που μετά τη μεσαία κολόνα πέφτει απότομα. Το εμπρός μέρος δείχνει βαθειά επηρεασμένο από αυτό της SLS.Το μακρύ καπό, οι αρμονικές αναλογίες, οι πόρτες χωρίς πλαίσιο, η μάσκα με το μεγάλο αστέρι, τα φώτα με λαμπτήρες LED ημέρας, όλα συνθέτουν ένα σύνολο που χαίρεσαι να το βλέπεις.

Η αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας έχει συνέχεια φυσικά και στο κομψό εσωτερικό. Σχεδιαστικά, όλο το ταμπλό είναι αρκετά ευχάριστο και πειθαρχημένο, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει η αισθητική του τιμονιού που διαθέτει και χοντρή στεφάνη. Μαλακά πλαστικά, και δέρμα κορυφαίας ποιότητας συνθέτουν μια εικόνα που απλά δεν παίζεται. Η συναρμογή και το φινίρισμα εκφράζουν το τέλειο, ενώ εργονομικά, στο ταμπλό δεν παρουσιάζεται κάποιο λάθος.

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Χρονολογία: 2005
Χιλιόμετρα: 170.000 km
Κυβικά: 3500 cc
Καύσιμο: Βενζίνη
Χρώμα: Ασημί

Εξοπλισμός
Cruise Control, Navigation, Parktronic, Xenon φώτα, Αισθητήρας Βροχής, Αισθητήρες φωτων, Δερμάτινα Καθίσματα, Ελληνικής Αντιπροσωπείας, Ηλεκτρικά Καθίσματα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Ξύλινη επένδυση, Αυτόματο, 18''ζάντες, 6 airbags, 7G Tronic, διζωνικός κλιματισμός, ηχο / μα Harman Kordon

ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ 
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 264
ΚΑΛΛΙΘΕΑ  τ.κ. 17675
Τηλ. 210 9417500 Fax: 210 9431276 
e-mail: [email protected]
website: www.korfiatis.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις