Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Peugeot 308 Station του 2012

2/5/2017

Αυτό το Peugeot 308 με τον 1,6 λτ. BlueHDi συνδυάζει κορυφαία πρακτικότητα χάρη στο station wagon αμάξωμά του και υπερπλούσιο εξοπλισμό.

Το Peugeot 308 station wagon που σας παρουσιάζουμε εδώ είναι τελευταίας γενιάς και αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, με το οποίο θα κάνετε πολλά και οικονομικά χιλιόμετρα, ενώ το station wagon αμάξωμά του θα τα χωρέσει όλα!
 
H καμπίνα του 308 πείθει απόλυτα με την ποιότητα και την φινέτσα της. Τα υλικά είναι πολύ προσεγμένα (μόνο για το κάτω μέρος του ταμπλό έχουμε κάποιες ενστάσεις), το φινίρισμα εξαιρετικό και η συναρμογή θυμίζει made in Germany. Παρούσα είναι η φιλοσοφία i-Cockpit, που πρωτοείδαμε στο 208 και στην πράξη μεταφράζεται σε πολύ μικρό τιμόνι, που δεν κρύβει τον από πάνω του και μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού πίνακα οργάνων, αλλά και σε ελάχιστα κουμπιά στην κεντρική κονσόλα. Η θέση οδήγησης είναι καλή, όπως και η περιφερειακή ορατότητα, που ευνοείται από τα μεγάλα πίσω παράθυρα. Θέμα ευρυχωρίας δεν τίθεται.
 
Το μοτέρ της Peugeot έχει αρκετή δύναμη και πολύ ροπή από τις χαμηλές στροφές, ενώ χωρίς προσπάθεια θα δείτε μέση κατανάλωση κοντά στα 5.5 λίτρσα/100 χλμ.
 
Ο εξοπλισμός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου είναι πλουσιοπάροχος και πραγματικά αξίζει να το δείτε και από κοντά. 

Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Τιμή: 12.900
Χρονολογία: 4 / 2012
Χιλιόμετρα: 79.000 km
Κυβικά: 1600 cc
Ίπποι: 115 bhp
Καύσιμο: Πετρέλαιο
Χρώμα: Ασημί (Μεταλλικό)

Εξοπλισμός
ABS, Airbag, Bluetooth, Book service, Bucket Καθίσματα, CD Player, Cruise Control, ESP, Immobilizer, Navigation, Parktronic, Turbo, Xenon φώτα, Αισθητήρας Βροχής, Αισθητήρες φωτων, Ανταλλαγή δεκτή, Ατρακάριστο, Γραμμάτια επ / γές δεκτά, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Ηχοσύστημα, Θερμαινόμενα Καθίσματα, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Οροφή Ηλεκτρική, Οροφή Πανοραμική, Πλοήγηση, Προβολείς ομίχλης, Πρώτο χέρι, τιμόνι πολλαπλών χρήσεων, Υδραυλικό τιμόνι, Υποβραχιόνιο, Υπολογιστής Ταξιδιού

AUTOMOTIVO AEBE
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 15 / Λ.ΛΑΥΡΙΟΥ 85 / Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 278
ΓΕΡΑΚΑΣ / ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ / ΧΑΛΑΝΔΡΙ  τ.κ. 15344
Τηλ. 210 6618686 Fax: 210 6618185 
e-mail: [email protected] 
website: www.automotivo.gr

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις