ΑΦΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΙ EXHAUST RACING - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ - ΓΑΛΑΤΣΙ

ΑΦΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΙ - EXHAUST RACING

ΑΦΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΙ - EXHAUST RACING

ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ 52 Γαλάτσι , 11147   ΓΑΛΑΤΣΙ

2102919415  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Πρόβλημα ή αλλαγή εξάτμισης; Εδώ είναι η λύση.

Στην επιχείρηση Exhaust Racing στο Γαλάτσι, η εξάτμιση είναι ένα κεφάλαιο που έχει κατακτηθεί. Για οποιοδήποτε πρόβλημα, ανταλλακτικό ή αλλαγ, η λύση είναι στην Πρωτοπαπαδάκη 52.

Το σύστημα εξαγωγής είναι η εκπνοή του αυτοκινήτου και ένα από τα βασικότερα συστήματα για την ομαλή λειτουργία του. Εάν το αυτοκίνητο δεν διαχειρίζεται σωστά τα καυσαέρια, τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, αυξάνεται η κατανάλωση, ο κινητήρα κινδυνεύει και οι ζημιές είναι προ των πυλών.

Η Exhaust Racing βασιζόμενη στα υπερσύγχρονα μηχανήματα και την πολυετή πείρα του προσωπικού της, αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία γύρω από τα συστήματα εξαγωγής. (εξατμίσεις-καταλύτες-βελτιώσεις).


Έχετε παρατηρήσει οτήδποτε από τα παρακάτω;

• Το καζανάκι έχει τρυπήσει; Σε μια τέτοια περίπτωση αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητό σας δεν θα πάρει Κάρτα Καυσαερίων.
• Απώλεια καυσαερίων από την πολλαπλή εξαγωγής (μέρος της εξάτμισης), που γίνεται άμεσα αισθητή λόγω του θορύβου (σαν φύσημα) ενώ μειώνεται αισθητά και η απόδοση του κινητήρα.
• Διαρροή βενζίνης (εκτός από απώλεια καυσαερίων). Μειώνεται η απόδοση του κινητήρα αφού αλλάζει η αναλογία του μείγματος αέρα καυσίμου. Επίσης στις περισσότερες περιπτώσεις ο κινητήρας δεν μπορεί να κρατήσει ρελαντί και εμφανίζει αρρυθμία (ακούσιο ανεβοκατέβασμα ρυθμού περιστροφής). Σε τέτοια περίπτωση υπάρχει και κίνδυνος για φωτιά.
• Μείωση απόδοσης έχουμε και αν έχει τρυπήσει ο σωλήνας της εξάτμισης.


Εάν έχετε παρατηρήσει οτιδήποτε από τα παραπάνω, η εξάτμιση σας χρειάζεται επισκευή ή αλλαγή. Επίσης εάν θέλετε μπορείτε να αναβαθμίσετε την εξάτμιση σας με την αλλαγή της, προσφέροντας καλύτερο ήχο αλλά και επιδόσεις.
 
Τα πάντα γύρω από την εξάτμιση στν Exhaust Racing!


 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες