ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Β.ΒΕΡΓΟΣ - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Β.ΒΕΡΓΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Β.ΒΕΡΓΟΣ

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 124, 16122   ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Έχοντας ασύγκριτο μεράκι και πολύ αγάπη για το αυτοκίνητο, το φανοποιείο – βαφείο ΒΕΡΓΟΣ, με έδρα την Καισαριανή, θα κάνει το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο.

Τα 25 χρόνια εμπειρίας και οι αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου και βαφής αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και τον καλύτερο λόγο για να επιλέξετε την εταιρεία Βέργος για την επισκευή του αυτοκινήτου σας. Αυτός είναι και ο λόγος που διαθέτει σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά.

Τo φανοποιείο Βέργος εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του. Το προσωπικό είναι από τα πλέον εξειδικευμένα και οι εγκαταστάσεις διαθέτουν σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να προσφέρουν στον πελάτη υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Και όλα αυτά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Επισκευή του οχήματος με ασφαλιστική κάλυψη. Η εταιρεία αναλαμβάνει την είσπραξη των χρημάτων από την ασφαλιστική σας εταιρία χωρίς επιβάρυνσή σας.
  • Παρέχει όχημα εξυπηρέτησης πελατών κατόπιν συνεννόησης προς διευκόλυνση των πελατών.
  • Συνέπεια στον χρόνο παράδοσης του αυτοκινήτου σας.
  • Έλεγχος με εξειδικευμένο εξοπλισμό για τυχόν μη εμφανή επισκευασμένα μέρη του αυτοκινήτου. Ο έλεγχος αυτός προτείνεται σε υποψήφιους αγοραστές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες