ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ - ΚΑΜΙΝΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

Δ. ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ 33-35, 18540   ΚΑΜΙΝΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Α.Ε αποτελεί την κορυφαία επιλογή σε χρώματα αυτοκινήτων αλλά και στο κατασκευαστικό και ναυτιλιακό τομέα με υψηλής ποιότητας υλικά.

Η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Α.Ε., γνωστότερη με τον διακριτικό τίτλο ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ , συμπληρώνει 90 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς στο χώρο των χρωμάτων και διαφόρων υλικών επαναβαφής και περιποίησης των αυτοκινήτων και με ένα τεράστιο δίκτυο πωλήσεων σ΄ όλη την Ελλάδα.

Ιδρυτής της ο Χρήστος Καρβούνης, που υπήρξε πρωτοπόρος στην αγορά των χρωμάτων και αντιπρόσωπος μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού. Σήμερα η εταιρεία βρίσκεται στα χέρια της 3ης και 4ης γενιάς της οικογένειας και συνεχίζει την ανάπτυξή της με νέες συνεργασίες και σε περισσότερους τομείς, ενώ συνεργάζεται με δεκάδες ξένες και Ελληνικές εταιρείες με μια γκάμα εκατοντάδων προϊόντων.
 
Η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Α.Ε. είναι αντιπρόσωπος πολλών εταιρειών χρωμάτων αυτοκινήτων, ενώ επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, διευρύνοντας τη γκάμα των εισαγωγών σε όλο το φάσμα της επαναβαφής αυτοκινήτων και των υλικών της, όπως είδη λείανσης, αλοιφές, spray, πιστόλια, τριβεία, ανταλλακτικά και άλλα.
 
Πάντα πρωτοπόρος στον τομέα της προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της αγοράς, η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Α.Ε. εξακολουθεί να αναπτύσσεται και να συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες όπως standox,indasa,Body,Farecla,Norton,Sprint,prosol,Kraft kai 3M.

Συνεχίζει με τις ίδιες αξίες και την περηφάνεια του ιδρυτή της, να δημιουργεί και να δραστηριοποιείται στον ίδιο χώρο, βασιζόμενη στην συνεργασία και την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών , αλλά και των ιδιωτών ,που πάντα υπήρξαν αλλά και εξακολουθούν να είναι η βάση της εταιρείας.
 
Η τεράστια πείρα και η συναίσθηση στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, βοήθησε ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επαγγελματία. Στην εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Α.Ε θα βρείτε τα πάντα σχετικά με χρώματα αυτοκινήτου, αλλά και για τους κλάδους κατασκευής και Ναυτιλίας, ενώ πλέον θα υπάρχει μια τεράστια γκάμα σε εργαλεία φανοποιείας και προϊόντα επισκευής.

Η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ Α.Ε διαθέτει δύο καταστήματα για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες