ΚΟΚΟΥΛΟΣ Ι. ΣΙΑ Ε.Ε - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΚΟΚΟΥΛΟΣ Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΚΟΚΟΥΛΟΣ Ι. & ΣΙΑ Ε.Ε.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΘΗΣΕΙΟΥ 6 , 18121   ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

2105448341   Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Ισίδωρος Κοκούλος και ΣΙΑ ΕΕ με έδρα τον Κορυδαλλό αναλαμβάνει με συνέπεια την επιδιόρθωση των ζημιών του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από την έκταση τους. Μέσα από την πολυετή πείρα, παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από έμπειρο προσωπικό.Στόχος του εξειδικευμένου και πρόθυμου προσωπικού είναι να προσφέρει άμεσα τις πιο συμφέρουσες λύσεις, καθώς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα, η εταιρία Ι. Κοκούλος και ΣΙΑ ΕΕ θα εξυπηρετήσει κάθε απαίτηση των πελατών της. Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες που αναλαμβάνει το συνεργείο είναι οι εξής: φανοποιεία, πάσης φύσεως βαφές, μικροεπισκευές ζημιών, , σβήσιμο γρατζουνιών, καλίμπρα καθώς και κρυσταλοποίηση φαναριών.

To φανοποιείο Ι. Κοκούλος και ΣΙΑ ΕΕ εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα φανοποιείας  και οτιδήποτε απαιτείται για την επισκευή του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς. Η ποιοτική εργασία, τα άριστα υλικά και η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν το φανοποιείο Ι. Κοκούλος και ΣΙΑ ΕΕ ως την καλύτερη επιλογή στον τομέα της φανοποιείας και της βαφής.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες