ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΑΦΝΗΣ 7, 19007   ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, και έμπειρο τεχνικό προσωπικό η Merkouris Services στο Μαραθώνα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου σας.

Η επιχείρησή Merkouris Services με έδρα τον Μαραθώνα, δραστηριοποιείται γύρω από τη συντήρηση, τη φανοποιεία, τη βελτίωση και την υγραεριοκίνηση. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της μέχρι σήμερα, έχει διατηρήσει την ίδια κορυφαία ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών κι αναπτύσσει συνεχώς μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με την πελατειακή της  βάση.
Θέλει service το αυτοκίνητο σας; Είτε διαθέτετε αυτοκίνητο βενζίνης, είτε diesel, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Merkouris Services έχει τη λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα. 

Ψάχνετε ανταλλακτικά και αξεσουάρ; Στην Merkouris Services θα βρείτε αυτό που ψάχνατε χωρίς κόπο και άγχος για το αποτέλεσμα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση στη ποιότητα.

Θέλετε να επισκευάσετε κάποια ζημιά ή να βάψετε το αυτοκίνητο σας;  Η πολυετής εμπειρία της αλλά και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της Merkouris Services, είναι σε θέση να προσφέρουν στο αυτοκίνητο σας υπηρεσίες φανοποιείας κορυφαίας ποιότητας. 

Θέλετε οικονομία; Η εταιρεία Merkouris Services, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες κατασκευής συστημάτων υγραερίου, και σε συνδυασμό με τις χιλιάδες μετατροπές που έχει πραγματοποιήσει, εγγυάται την άψογη λειτουργία του αυτοκινήτου σας από όλες τις απόψεις.

Στην επιχείρηση Merkouris Services πιστεύουν σε αυτό που κάνουν και προσφέρουν τις σωστές υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Service
  • Φανοβαφείο
  • Βελτιώσεις
  • Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ
  • Υγραεριοκίνηση
  • Εξατμίσεις
  • Προετοιμασία KTEO

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες