ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΝΝΕΤΑΣ - - ΑΘΗΝΑ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΝΝΕΤΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΝΝΕΤΑΣ

ΚΥΨΕΛΗΣ 24 , 11362   ΑΘΗΝΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Τέρμα οι ζημιές στον κινητήρα. Αποφύγετε βλάβες και δώστε μακροζωία στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, με το σύστημα καθαρισμού με υδρογόνο από την εταιρεία Clean-Engine Gr.

Ο καθαρισμός με το σύστημα της Clean-Engine Gr είναι κατάλληλος για κάθε τύπο οχήματος, χωρίς  λύσιμο μηχανής, ανεξαρτήτως κυβισμού και  αν το καύσιμο που τροφοδοτεί τον κινητήρα είναι πετρέλαιο, βενζίνη ή φυσικό αέριο.

Καθαρίζοντας τον κινητήρα σας με υδρογόνο αποφεύγετε την μεγάλη συσσώρευση του άνθρακα στον κινητήρα σας , όπως και βλάβες που έχουν ως αποτέλεσμα την αντικατάσταση ακριβών ανταλλακτικών και την μείωση των επισκέψεων σας στον μηχανικό! Καθαρίζει επίσης εισαγωγής αέρος, καρμπυρατερ , μπεκ , τουρμπο , θάλαμο καύσης, βαλβίδες, καταλύτη , φίλτρο PDF και εξάτμιση.

Τα μηχανήματα της Clean-Engine Gr είναι Αμερικάνικης τεχνολογίας και προσφέρουν γρήγορη, ασφαλή, οικολογική μέθοδος καθαρισµού, που ελευθερώνει το πλήρες δυναμικό του κινητήρα σας. 
 
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά. Ο κινητήρας ανασαίνει καλύτερα, ξαναβρίσκει την χαμένη του ισχύ, τα καυσαέρια μειώνονται δραματικά, το ρελαντί του γίνεται πιο σταθερό, εξαφανίζονται τα ρεταρίσματα  και μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου.

Για την δική σας διευκόλυνση η Clean-Engine Gr διαθέτει κινητές μονάδες εξυπηρέτησης για κατά οίκον καθαρισμούς κινητήρων αυτοκινήτων, καθώς και για την εξυπηρέτηση συνεργείων.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες