Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

LEMIX AUTOMOTIVE PARTS ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ - - ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΔΟΪΡΑΝΗΣ

LEMIX AUTOMOTIVE PARTS - ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ

LEMIX AUTOMOTIVE PARTS

ΔΟΪΡΑΝΗΣ 130-132 , 17673   ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΔΟΪΡΑΝΗΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Lemix Automotive Parts εισάγει και εμπορεύεται ανταλλακτικά για αγγλικά αυτοκίνητα από το 1967 έως και σήμερα! Έχει χτίσει σημαντικό όνομα στην αγορά, αφού δίνει  μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ανταλλακτικών στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι σε θέση να σας βρει σε άριστη κατάσταση όποιο ανταλλακτικό και αν ψάχνετε. Όσο σπάνιο και να είναι, όσο μικρό ή όσο μεγάλο, σίγουρα είναι μέρος της μεγάλης γκάμας της εταιρίας η οποία πρωταγωνιστεί σε έναν τόσο δύσκολο χώρο.

Πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση, σας προσφέρει γνήσια, πρώτης τοποθέτησης ανταλλακτικά, καθώς και τα καλύτερα aftermarket ανταλλακτικά κατευθείαν από το ράφι της.

Από τα πρώτα μοντέλα, όπως τα προπολεμικά AUSTIN, τα κλασσικά MINI, τα σπορ MGB, μέχρι και τα νεότερα μοντέλα ROVER και LAND ROVER, στο κατάστημά της Lemix θα βρείτε στις καλύτερες τιμές και άμεσα διαθέσιμα ό,τι χρειάζεστε για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την υπέροχη οδηγική εμπειρία, που μόνο όποιος έχει καθίσει μπροστά από το τιμόνι ενός αγγλικού αυτοκινήτου μπορεί να νιώσει.

Παράλληλα στο e-shop της εταιρίας μπορείτε να βρείτε ΟΛΑ τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε, στην καλύτερη ποιότητα, τις καλύτερες τιμές. Η εμπειρία 50 ετών στον χώρο αποτελεί την μεγαλύτερη εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες