ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - - ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Παλαιολόγου & Αριστοτέλους 69, 15232   ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Καχριμάνης Ευάγγελος παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής για όλα τα αυτοκίνητα και είναι σε θέση να καλύψει κάθε απαίτηση του πελάτη.

Η επιχείρηση Καχριμάνης Ευάγγελος με έδρα το Χαλάνδρι ασχολείται με εργασίες φανοποιείας και βαφής. Αναλαμβάνει με συνέπεια την επιδιόρθωση των ζημιών του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από την έκταση τους. Μέσα από την πολυετή πείρα, παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από έμπειρο προσωπικό. Στόχος του εξειδικευμένου και πρόθυμου προσωπικού είναι να προσφέρει άμεσα τις πιο συμφέρουσες λύσεις, καθώς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα, η εταιρεία Καχριμάνης Ευάγγελος θα εξυπηρετήσει κάθε απαίτηση των πελατών της. Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες που αναλαμβάνει το συνεργείο είναι οι εξής: φανοποιεία, πάσης φύσεως βαφές, μικροεπισκευές ζημιών, σβήσιμο γρατζουνιών, καθώς και καλίμπρα.
                              
To φανοποιείο Καχριμάνης Ευάγγελος εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα φανοποιείας  και οτιδήποτε απαιτείται για την επισκευή του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς. Η ποιοτική εργασία, τα άριστα υλικά και η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν το φανοποιείο Καχριμάνης Ευάγγελος ως την καλύτερη επιλογή στον τομέα της φανοποιείας και της βαφής.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες