ΜΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΜΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ 6 , 14452   ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Autopowermantas θα βρεθείτε μπροστά σε μια πληρέστατη γκάμα ανταλλακτικών που θα καλύψει κάθε σας απαίτηση.

Πρωταρχικός στόχος της Autopowermantas είναι η παροχή αξιόπιστων και εγγυημένων προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων. To συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο, ώθησε την Autopowermantas στην δημιουργία ενός πληρέστατου ηλεκτρονικού καταστήματος. Κύριος σκοπός της είναι η καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών σε οποιοδήποτε σημείο πανελλαδικά.

Η ποικιλία των ανταλλακτικών που διαθέτει η Autopowermantas  καλύπτει όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων  της Ελληνικής αγοράς
Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Autopowermantas έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε οποιαδήποτε χρονική στιγμή θελήσετε.

Έμπειρο προσωπικό είναι έτοιμο να σας λύσει κάθε απορία και να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Καλώντας στο τηλέφωνο 210 282 69 91 μπορείτε να ενημερωθείτε άμεσα σχετικά με την διαθεσιμότητα, την τιμή, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και το κόστος μεταφοράς του ανταλλακτικού, προς τον τελικό προορισμό αποστολής. Το τμήμα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης, της autopowermantas.com είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί κατά την περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Επισκεφθείτε το e-shop και από την άνεση του καναπέ σας, περιηγηθείτε στην συνεχώς αυξανόμενη γκάμα της εταιρείας και αγοράστε εύκολα και με ασφάλεια. Πανελλαδική αποστολή και πάντα με εγγύηση.


ΑΠΟΘΗΚΗ : Κόμβος Πολυδενδρίου 

 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες