ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ SERVICE - - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - FORD

ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ SERVICE

ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ SERVICE

Λεωφ. ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ 18 , 142 35   ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - FORD

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αν είσαι κάτοχος κάποιου μοντέλου Ford, τότε χρειάζεσαι να εμπιστευτείς τους ειδικούς της εταιρίας Ζυγογιάννης Service, οι οποίοι έχουν την εμπειρία, τα κατάλληλα εργαλεία και ανταλλακτικά για να κάνουν το αυτοκίνητο σου σαν καινούργιο.

Η επιχείρηση Ζυγογιάννης από το 1983  με το 1ο κατάστημα στο Αιγάλεω στην οδό Στεφ. Σαράφη 107 και από το 2016 με το 2ο κατάστημα στην οδό Λεωφ. Σπύρου Λούη 18 στη Ν. Ιωνία είναι δίπλα σας σε ότι αφορά την συντήρηση και επισκευή του Ford αυτοκινήτου σας.
 
Η Ζυγογιάννης Service, εδώ και 37 έτη αποτελεί την πρώτη επιλογή όσων θέλουν αξιόπιστο σέρβις Ford χωρίς ψιλά γράμματα. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και το τεράστιο πελατολόγιο με τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες ανά τα χρόνια.

Το προσωπικό της εταιρίας δεν σταματά να εμπλουτίζει τις γνώσεις του γύρω από όλα τα νέα μοντέλα αλλά και τις τεχνολογίες που αυτά φέρνουν, ενώ τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται διαθέτουν το πιο ενημερωμένο λογισμικό.

Η εταιρία, έχοντας πλήρη γκάμα γνήσιων Ford αλλά και aftermarket ανταλλακτικών, μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς και το αυτοκίνητο σας.
Αριστα υλικά, συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και οικονομικές τιμές είναι το τρίπτυχο στο οποίο έχει στηρίξει την επιτυχία του το συνεργείο Ζυγογιάννης.
 
Εμπιστευθείτε και εσείς τους καλύτερους, για να έχετε και το καλύτερο αποτέλεσμα. Οικονομία στην τιμή και όχι στην ποιότητα!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

A/C Service
Μίζα (επισκευή-συντήρηση)
Συντήρηση-Επισκευή Δυναμό

Διαγνωστικός έλεγχος
Προγραμματισμός Immobilazer
Κινητήρας (επισκευή-αλλαγή)
Σασμάν
Μικρό και μεγάλο Service
 Φρένα (επισκευή-service)
Προετοιμασία ΚΤΕΟ
Διαφορικό (Επισκευή-Service)
Service DIESEL
ABS/ESP (Διάγνωση-Επισκευή)
Επισκευή Ψυγείων

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες