Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

ΠΟΠΟΒΙΤΣ - - ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΠΟΠΟΒΙΤΣ

ΠΟΠΟΒΙΤΣ

ΛΕΩΦ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 217 , 14342   ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ΠΟΠΟΒΙΤΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής αυτοκινήτων και τοποθέτησης συστημάτων υγραεριοκίνησης και φυσικού αεριού για περισσότερα από 35 έτη.

Για να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα, πρέπει να επιλέξεις τον σωστό επαγγελματία. Το συνεργείο ΠΟΠΟΒΙΤΣ θα δώσει τη λύση σε κάθε πρόβλημα που αφορά τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σου, ενώ εξειδικεύεται και στην τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης και φυσικού αεριού.

Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες.

Οι τεχνικοί εκπαιδεύονται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών.
 
Παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα τοποθέτησης συστημάτων υγραεριοκίνησης και φυσικού αερίου για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα από την κατανάλωση καυσίμου.

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας. Ο κύριος λόγος όμως που η εταιρεία ξεχωρίζει και κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των πελατών της είναι η ποιότητα της εργασίας της και η ανθεκτικότητα των προϊόντων της.

Στην επιχείρηση ΠΟΠΟΒΙΤΣ πιστεύουν σε αυτό που κάνουν και προσφέρουν σωστές και αξιόπιστες υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες