ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. ΚΟΥΡΛΗΣ - - ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. ΚΟΥΡΛΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. ΚΟΥΡΛΗΣ

Λ.Κορομηλά 14-16, 11745   ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η επιχείρηση ΚΟΥΡΛΗΣ Service είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης με πολυετή παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου και ειδίκευση σε θέματα συντήρησης και επισκευής.

Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα εξειδικευμένο με τα νέα μοντέλα, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά.
Η εταιρεία 
ΚΟΥΡΛΗΣ Service θα βρίσκεται δίπλα σου ώστε να βρείτε λύσεις σε κάθε ανησυχία σου. Aλλωστε τα πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Service
  • Ηλεκτρολογείο
  • Συντήρηση κλιματισμού και πλήρωση φρέον
  • Συστήματα φρένων
  • Συντήρηση εμπρόσθιου συστήματος

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες