ΓΚΟΥΤΖΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - SERVICE - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - RENAULT

ΓΚΟΥΤΖΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΚΟΥΤΖΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ 14, 13561   ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - RENAULT

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Το συνεργείο Γκουτζαμάνης Παναγιώτης με εξειδίκευση σε Peugeot-Citroën-Renault, θα δώσει στο αγαπημένο σας Γαλλικό αυτοκίνητο την φροντίδα που του αξίζει.

Η εταιρεία Γκουτζαμάνης Παναγιώτης ειδικεύεται στην συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων Peugeot-Citroën-Renault. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες service και ανταλλακτικών, που θα διατηρήσουν το αυτοκίνητο σας στην καλύτερη κατάσταση. Η εμπειρία, η εξειδίκευση και η άρτια τεχνολογική κατάρτιση αποτελούν το τρίπτυχο πάνω στο οποίο βασίζεται η αποτελεσματικότητα και η ποιότητα των εργασιών της εταιρείας Γκουτζαμάνης Παναγιώτης

Στην πολυετή πορεία της στο χώρο του αυτοκινήτου, έχει διατηρήσει την ίδια συνέπεια και την κορυφαία ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να αναπτύσσει συνεχώς μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με την πελατειακή της  βάση.
  
Το συνεργείο είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Η εταιρεία Γκουτζαμάνης Παναγιώτης είναι η καλύτερη λύση για κατόχους αυτοκινήτων Peugeot-Citroën-Renault

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Εργασίες Συντήρησης
  • Μηχανικές Εργασίες
  • Διάγνωση - Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων
  • Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά Συστήματα

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες