ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ - SERVICE - ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - FORD VOLVO

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 41, 13561   ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - FORD VOLVO

2102631928  Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Στο εξειδικευμένο συνεργείο Sotiropoulos service για Ford - Volvo στους Αγίους Αναργύρους, θα βρεις υπευθυνότητα, αξιοπιστία και φιλικές τιμές, όλα μαζί σε ένα πακέτο.

Ο περιοδικός έλεγχος του αυτοκινήτου σου, αλλά και η τακτική και έγκαιρη συντήρηση του, αυξάνουν την διάρκεια της ποιοτικής ζωής και κυκλοφορίας του. Στην εταιρεία Sotiropoulos service θα βρεις όλα όσα ζητάς από ένα συνεργείο, για να διατηρήσεις το Ford ή το Volvo σου σε άριστη κατάσταση.

Η άριστη τεχνική κατάρτιση των τεχνικών είναι ικανή να σε κερδίσει για μια ζωή, προσφέροντας σου  την ποιότητα υπηρεσιών που ζητάς. Με ταχύτητα και συνέπεια σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουν, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό θα σου προσφέρει λύσεις σε κάθε σου πρόβλημα.

Η πολυετής και επιτυχημένη δράση τους στον χώρο είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο. Σε έναν χώρο εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανολογικά μέσα υψηλής τεχνολογίας, αλλά και προηγμένων ηλεκτρονικών εφαρμογών, το αυτοκίνητο σου θα περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο, θα εντοπιστούν οι πιθανές βλάβες και θα συμφωνήσετε μαζί τις ενέργειες για την επιδιόρθωση της βλάβης του.

Δημιουργώντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ευχαριστημένους πελάτες της, η εταιρεία Sotiropoulos service έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά επισκευάζοντας και συντηρώντας με υπευθυνότητα και σχολαστικότητα, τα αυτοκίνητα των ευχαριστημένων πελατών της.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες