Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

BMSouth - SERVICE - ΓΛΥΦΑΔΑ-BMW-MINI

BMSouth

BMSouth

Λεωφ. Βουλιαγμένης 5 , 16675   ΓΛΥΦΑΔΑ-BMW-MINI

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Τα ξεχωριστά αυτοκίνητα απαιτούν εξειδικευμένη φροντίδα από έμπειρα χέρια. Στην BMSouth θα δώσουν λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στο αγαπημένο σας BMW και MINI.

Για να είστε και εσείς απόλυτα σίγουροι και ασφαλείς, αλλά και να μπορείτε να χαρείτε το 100% αυτών που έχει να προσφέρει η BMW ή το MΙΝΙ σας, μην το σκέφτεστε άλλο. Η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού της BMSouth με τις συγκεκριμένες μάρκες, σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χωρίς αστερίσκους και ψιλά γράμματα. Η συνεχής εκπαίδευση για όλα τα νέα μοντέλα και τις νέες τεχνολογίες και η χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για ένα άριστο service.
 

Με συνέπεια και τεχνογνωσία ο Αλέξανδρος Ζαβερδινός ακολούθησε τους ρυθμούς της τεχνολογίας και ανέπτυξε έναν καθόλα σύγχρονο χώρο, με άρτιο εξοπλισμό εξειδικευμένο για την επισκευή και συντήρηση των εξελιγμένων αυτοκινήτων BMW – MINI.

Το συνεργείο αναλαμβάνει service, διαγνώσεις και εξειδικευμένες εργασίες ( διαθέτει διαγνωστικά BMW GT1 και BMW ISIS ), επισκευές, έκδοση κάρτας καυσαερίων και έλεγχο ΚΤΕΟ.  Συντήρηση και επισκευή κλιματιστικού (air condition) και απολύμανση καμπίνας. Στην BMSouth θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά BMW καθώς και ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και 1 χρόνο εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά.
 
Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας, πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές που καθορίζει το εργοστάσιο κατασκευής. Μοναδικός στόχος η ικανοποίηση του πελάτη, και γι αυτό ακριβώς είναι δεδομένη η πλήρης εναρμόνιση με τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε προϊόντος, καθώς και η σωστή και ασφαλής συντήρηση και επισκευή των αυτοκινήτων.
 
Επίσης, σε συνεργασία με πεπειραμένο φανοποιείο, αναλαμβάνει να αποκαταστήσει τις ζημιές της τρακαρισμένης σας BMW και του αγαπημένου σας MINI.
 
Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, στην BMSouth φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες