ΓΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ SERVICE SMART - SERVICE - ΚΗΦΙΣΙΑ - MERCEDES SMART

ΓΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ - SERVICE SMART

ΓΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ - SERVICE SMART

ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ 9 , 14564   ΚΗΦΙΣΙΑ - MERCEDES SMART

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Αν αναζητάτε το κατάλληλο μέρος για να εμπιστευτείτε το Mercedes ή το Smart σας, το εξειδικευμένο συνεργείο Γιατρόπουλος διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία για την ολοκληρωμένη συντήρηση και φροντίδα τους.

Η εταιρεία Γιατρόπουλος διαθέτει εμπειρία και άρτιες τεχνικές γνώσεις στην συντήρηση και επισκευή αυτοκινήτων Mercedes και SmartΜε πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, φροντίζουν πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Το προσωπικό του συνεργείου είναι άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο σε όλα τα μοντέλα τύπου Mercedes Benz και Smart και είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με γνώμονα την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία και απόδοση του αυτοκινήτου σας.

Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο στην οδό Καλυφτάκη 9 στην Κηφισιά προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πραγματοποιώντας κάθε εργασία με ακρίβεια.

Η ποιότητα των εργασιών και των υπηρεσιών είναι πιστοποιημένη και μέσω της εγγύησης εργασίας. Παράλληλα το αμάξι σας εξοπλίζεται με κορυφαία γνήσια ανταλλακτικά που καλύπτονται από εγγύηση ενός έτους. Το μεγάλο πελατολόγιο της Γιατρόπουλος σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και τις ποιοτικές υπηρεσίες, εγγυώνται ότι το αυτοκίνητό σας θα έχει όλα όσα χρειάζεται για να είναι σαν καινούριο μετά την παραλαβή του. 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γιατρόπουλος για:

  • Service διαγνωστικός έλεγχος 
  • Ηλεκτρονικός έλεγχος 
  • Μηχανικός έλεγχος 
  • Επισκευές 
  • Ηλεκτρολογικές εργασίες 
  • Προετοιμασία – διεκπεραίωση ΚΤΕΟ

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες