ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - SERVICE - Ν.ΙΩΝΙΑ - RENAULT

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 9 , 14231   Ν.ΙΩΝΙΑ - RENAULT

Τηλέφωνο Website    Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Θεοδωρίδης είναι ένα από τα πιο άρτια και εξοπλισμένα συνεργεία αυτοκινήτων της Aθήνας με ειδίκευση στα μοντέλα Renault και προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες service στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Το συνεργείο Θεοδωρίδης εδρεύει στην οδό Αλέκου Παναγούλη 9 στη Νέα Ιωνία και είναι ανεξάρτητος επισκευαστής Renault. Η πολυετής εμπειρία από το 2005 και η άριστη τεχνική κατάρτιση σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό σας εγγυώνται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Με ταχύτητα και συνέπεια σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουν, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό θα σου προσφέρει λύσεις σε κάθε σου πρόβλημα. Παρέχει εγγυημένο τεχνικό έλεγχο, συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας, ενώ όλες οι εργασίες καλύπτονται από εγγύηση ενός έτους.
 
Το συνεργείο Θεοδωρίδης αναλαμβάνει το service αυτοκινήτων, την επισκευή αυτοκινήτων, service και καθαρισμό air condition, διάγνωση εγκεφάλων, προετοιμασία ΚΤΕΟ και όποια άλλη υπηρεσία χρειάζεστε για την σωστή λειτουργία του Renault αυτοκινήτου σας.
Εκτός από τα παραπάνω, στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε και μια τεράστια γκάμα σε καινούργια και μεταχειρισμένα γνήσια ανταλλακτικά Renault, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη του οχήματός σας.

Δημιουργώντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ευχαριστημένους πελάτες της, η εταιρεία Θεοδωρίδης έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά επισκευάζοντας και συντηρώντας με υπευθυνότητα και σχολαστικότητα, τα αυτοκίνητα των ευχαριστημένων πελατών της.
 
Ενημερωθείτε για τις προσφορές του συνεργείου Θεοδωρίδης στα αυτοκίνητα Renault, απολαμβάνοντας υπεύθυνο και αξιόπιστο service. Αντικατάσταση σετ ιμάντα χρονισμού, αντικατάσταση φρένων, αλλαγή συμπλέκτη. Οι προσφορές αφορούν όλα τα μοντέλα Renault και όχι μόνο. Κλείστε άμεσα ραντεβού στο 210-5562070 για να επωφεληθείτε των προσφορών.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Εξειδικευμένο Service Αυτοκινήτων
  • Διαγνωστικός Ηλεκτρονικός Έλεγχος
  • Service και καθαρισμός Air condition - Clima
  • Απολύμανση καμπίνας με όζον
  • Προετοιμασία Κτεο

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οδηγίες