Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Hyundai i30: Με τεράστιο πορτ-μπαγκάζ και οικονομική τιμή

Διαβάστηκε από 22793 αναγνώστες - 16/9/2021

Με αρχική τιμή 18.290 ευρώ, μπορούμε να αποκτήσουμε τη βασική έκδοση Premiun του ήπια υβριδικού Hyundai i30

Kοινοποίησε το »


Εμφάνιση: Ξεχωριστή σχεδιαστική εμφάνιση με αεροδυναμικές βελτιώσεις
Το Hyundai i30 έχει ξεχωριστή σχεδιαστική εμφάνιση και ενισχύει τον δυναμικό του χαρακτήρα με την εντυπωσιακή και εκλεπτυσμένη γρίλια, καθώς και τα LED φώτα ημέρας σχήματος V που τραβούν τα βλέμματα. Ανασχεδιασμένος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας, που εκτός από τον αισθητικό τομέα, βελτιώνει και την αεροδυναμική απόδοση.
 
Εσωτερικό: Μοντέρνο και εργονομικό
Η μοναδική σχεδιαστική φιλοσοφία του Hyundai i30 δίνει το παρών και στο εσωτερικό. Η καμπίνα έχει αναβαθμιστεί όσον αφορά την ποιότητα και το φινίρισμα, ενώ διαθέτει αρκετά high-tech στοιχεία. Το εσωτερικό του κορεάτικου μοντέλου διακατέχεται από υψηλή εργονομία, μοντέρνα εμφάνιση και εντυπωσιακές λεπτομέρειες.
 
Χώροι: Κορυφαίοι για την κατηγορία του
Στο εσωτερικό χωρούν με άνεση 5 επιβάτες, με το πλάτος της καμπίνας εμπρός να είναι 143 εκατοστά  και το πλάτος πίσω 139 εκατοστά. Το κορεάτικο μοντέλο έχει χώρο αποσκευών με χωρητικότητα 395 λίτρα.
 
Κινητήρας και επιδόσεις: 120 ίπποι με υβριδικό σύστημα 48V
Το Hyundai i30 στην εν λόγω έκδοση εφοδιάζεται με τον 1000άρη turbo κινητήρα με υβριδικό σύστημα 48V που έχει ισχύ 120 ίππους και 172 Nm ροπή, ενώ συνεργάζεται με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων με «έξυπνη» λειτουργία, που αποσυμπλέκει αυτόματα όταν ο οδηγός σηκώνει το πόδι από το γκάζι. Ο χρόνος για τη διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα είναι 10,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα 196 χλμ./ώρα. Όσο για την κατανάλωση, σε μικτό κύκλο αγγίζει τα 7 λτ/100 χλμ.
 
Στο δρόμο: Με έμφαση στην κίνηση στην πόλη
Η οδική συμπεριφορά του Hyundai i30 εστιάζει στην παροχή υψηλών επιπέδων άνεσης και ποιότητας κύλισης, ενώ δεν κάνει εκπτώσεις στις γρήγορες διαδρομές με τη σφιχτή ανάρτηση να περιορίζει τις κλίσεις του αμαξώματος. Το τιμόνι είναι ελαφρύ και εξυπηρετεί στις μανούβρες και το παρκάρισμα.
 
Ολοκληρώνοντας, το Hyundai 30 είναι ένα value for money αυτοκίνητο με εντυπωσιακή εμφάνιση, μοντέρνο εσωτερικό και ευρυχωρία. Χάρη στην σφικτή ανάρτηση, το αυτοκίνητο έχει καλή συμπεριφορά και σε διαδρομές εκτός πόλης, χωρίς όμως να χάνει σε επίπεδο άνεσης και ποιότητας κύλισης.
 

Kοινοποίησε το »