Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Opel Astra: Ολοκληρωμένο με δυναμική εμφάνιση

Διαβάστηκε από 22771 αναγνώστες - 16/9/2021

Με κόστος απόκτησης 22.050 ευρώ, το Opel Astra εφοδιάζεται στη βασική έκδοση Elegance με κινητήρα 1.200 κυβικών με απόδοση 145 ίππους.

Kοινοποίησε το »

 
Εμφάνιση: Δυναμική, κομψή με προβολείς IntelliLux LED Matrix
Ο σχεδιασμός του Opel Astra καταφέρνει να ισορροπήσει ανάμεσα στο δυναμισμό και την κομψότητα. Η εντυπωσιακή του sport εμφάνιση, τονίζεται από την τρισδιάστατη γρίλια ενώ διαθέτει και πρωτοποριακές καινοτομίες, όπως οι προβολείς IntelliLux LED Matrix. Τα πίσω φώτα LED έχουν τη χαρακτηριστική σχεδίαση «wing» της Opel.
 
Εσωτερικό: Σχεδιασμένο με επίκεντρο τον επιβάτη
Ο μοντέρνος σχεδιασμός συνεχίζεται και στο εσωτερικό του Opel Astra. Tο εσωτερικό του δημιουργήθηκε έχοντας στο επίκεντρο την ευεξία των επιβατών, με αναβαθμισμένα και άνετα καθίσματα. Οι διακόπτες και τα χειριστήρια είναι σε εργονομική θέση και το συνολικό φινίρισμα της καμπίνας να είναι υψηλού επιπέδου, με στιβαρή κατασκευή.
 
Χώροι: Χαμηλό κατώφλι φόρτωσης και 370 λίτρα για τις αποσκευές
Το Opel Astra μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 5 ενήλικες, με το πλάτος καμπίνας εμπρός να είναι 140 εκατοστά και το αντίστοιχο πίσω 137 εκατοστά. Το χαμηλό κατώφλι του χώρου αποσκευών επιτρέπει την εύκολη φόρτωση των αντικειμένων, με το πορτ-μπαγκάζ να έχει όγκο 370 λίτρα.
 
Κινητήρας και επιδόσεις: 145 ίπποι από 1200 κυβικά
Στη συγκεκριμένη έκδοση του Αstra βρίσκουμε τον turbo τρικύλινδρο κινητήρα  1,2 λίτρου που αποδίδει 145 ίππους και 225 Nm ροπή, ενώ συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Τα 100 χλμ. από στάση «έρχονται» μέσα σε 9,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα είναι 220 χλμ./ώρα. Όσον αφορά τη μέση κατανάλωση, αυτή είναι 7,5 λίτρα/100 χλμ.
 
Στο δρόμο: Εμπνέει σιγουριά στο «πάτημά» του.
Το Opel Astra στο δρόμο συμπεριφέρεται στρωτά χάρη στην καλή ανάρτηση που έχει. Σύμμαχος στη ποιότητα κύλισης είναι και το πλαίσιο του, που σχεδιάστηκε και βελτιώθηκε ώστε να προσφέρει καλύτερη οδηγική συμπεριφορά, μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια και καλή αεροδυναμική.
 
Συνοψίζοντας, το Opel Astra είναι ένα ποιοτικό αυτοκίνητο, που διαθέτει όλα τα στοιχεία που θα το κάνουν να πρωταγωνιστεί. Η δυναμική εμφάνιση, το high-tech εσωτερικό και το υψηλό επίπεδο ποιότητας κύλισης εξασφαλίζουν ότι δεν θα περάσει απαρατήρητο από το καταναλωτικό κοινό.
 

Kοινοποίησε το »