Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

VW Polo 1,0 TSI 95 PS: Παραπέμπει σε μικρομεσαίο

Διαβάστηκε από 19358 αναγνώστες - 27/9/2021

Το VW Polo των 95 ίππων ξεκινά από 16.379 ευρώ στην έκδοση Comfortline.

Κοινοποίησέ το »

 
Εμφάνιση: Με «αέρα» μικρομεσαίου
Το VW Polo δεν προκαλεί αισθητικά, κάνοντάς το να έχει απήχηση από ένα ευρύ φάσμα του αγοραστικού κοινού. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις που απέκτησε η τρέχουσα γενιά του δίνουν «αέρα» μικρομεσαίου, ενώ τα μοντέρνα φωτιστικά σώματα και ο καλοσχεδιασμένος προφυλακτήρας το κάνουν όμορφο και διακριτικό.
 
Εσωτερικό: Ποιοτικό με άψογο φινίρισμα
Το Polo είναι από τα πιο ποιοτικά μικρά της αγοράς, και η καμπίνα διακατέχεται από συνδυασμό μαλακών και σκληρών πλαστικών με στιβαρή κατασκευή και άψογο φινίρισμα. Στο κέντρο του ταμπλό βρίσκεται η οθόνη αφής 6,5 ιντσών, η οποία προσφέρει high-tech «αέρα» στο εσωτερικό. Η θέση οδήγησης είναι χαμηλή και είναι ξεκούραστη τόσο στην πόλη όσο και στα ταξίδια.
 


Χώροι: Ευρύχωρο με όγκο αποσκευών 355 λίτρα
Εκτός από ποιοτικό, το εσωτερικό του Polo είναι και ευρύχωρο, αφού φιλοξενεί με άνεση 4 ενήλικες. Ο χώρος για τα γόνατα των πίσω είναι μεγάλος, ενώ ο «αέρας» για τα κεφάλια ικανοποιητικός. Το πορτ-μπαγκάζ έχει διαθέσιμο όγκο 355 λίτρα, άνετο σχήμα και βάθος.
 
Κινητήρας και επιδόσεις: Ο TSI των 95 ίππων έχει εξαιρετική κατανάλωση
Κάτω από το καπό βρίσκουμε τον turbo τρικύλινδρο χιλιάρη TSI κινητήρα με ισχύ 95 ίππους, ο οποίος συνεργάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων. Το εν λόγω μοτέρ έχει δύναμη χαμηλά και εξαιρετική κατανάλωση (6,1 λίτρα/100 χλμ σε μικτό κύκλο). Τα 100 χλμ από στάση «έρχονται» σε 10,6 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα είναι 187 χλμ/ώρα.
 
Στο δρόμο:  Ήσυχη καμπίνα με σίγουρο «πάτημα» στο δρόμο
Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Polo είναι η εξαιρετική στιβαρότητα και το σίγουρο «πάτημα» στο δρόμο. Τα περιθώρια πρόσφυσης είναι υψηλά, η ησυχία στην καμπίνα εντυπωσιακή και η ανάρτηση απορροφά τις ανωμαλίες του δρόμου. Το τιμόνι δίνει καλή πληροφόρηση στον οδηγό, λείπει όμως ο «fun to drive» χαρακτήρας.
 
Συνολικά, το VW Polo ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα στο εσωτερικό και την οδηγική συμπεριφορά που παραπέμπει σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.  Η αποτελεσματική ηχομόνωση, η ανάρτηση που φιλτράρει τις κακοτεχνίες του δρόμου και η στιβαρότητα του πλαισίου, εγγυώνται πως τα χιλιόμετρα που θα κάνετε θα είναι ξεκούραστα.
 
 

Κοινοποίησέ το »