Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota C-HR 1,8 Hybrid: Best Seller στην κατηγορία του
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota C-HR 1,8 Hybrid: Best Seller στην κατηγορία του

Διαβάστηκε από 62032 αναγνώστες - 25/4/2022

Το Toyota C-HR στην βασική έκδοση C-Enter με τον κινητήρα 1800 κυβικών και 122 ίππων κοστίζει 24.540 ευρώ.


Περνώντας στην καμπίνα του Toyota C-HR, την προσοχή μας τραβά το ασύμμετρο και οδηγοκεντρικό ταμπλό

Περνώντας στην καμπίνα του Toyota C-HR, την προσοχή μας τραβά το ασύμμετρο και οδηγοκεντρικό ταμπλό

Κοινοποίησέ το »

 

Εμφάνιση: Ριζοσπαστικός σχεδιασμός

Το Toyota C-HR διαθέτει σχεδίαση που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας. Εμπρός κυριαρχεί ο μεγάλος τραπεζοειδής αεραγωγός του προφυλακτήρα, ενώ όλο το αμάξωμα διακατέχεται από ακμές που έρχονται αντικρουόμενες με καμπύλες.
 

Εσωτερικό: Μοντέρνο και ευρύχωρο με τεχνολογική «αύρα»

Περνώντας στην καμπίνα του Ιαπωνικού μοντέλου, την προσοχή μας τραβά το ασύμμετρο και οδηγοκεντρικό ταμπλό, στο κέντρο του οποίου «αιωρείται» η οθόνη του infotainment, που συνδυάζει τόσο τις λειτουργίες αφής όσο και τα φυσικά κουμπιά.
 

Χώροι: Ο coupe σχεδιασμός έχει αντίκτυπο στην ευρυχωρία

Η δυναμική, coupe εμφάνιση έχει τίμημα στους χώρους, οι οποίοι παρόλα αυτά είναι άνετοι για 4 επιβάτες και διαθέτουν αρκετές θέσεις για μικροαντικείμενα. Η καμπίνα έχει πλάτος εμπρός 138 εκατοστά και πίσω 135 εκατοστά. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 377 λίτρα.
 

Κινητήρας και επιδόσεις: 1800 κυβικά με κατανάλωση «μικρού»

Κάτω από το νευρώδες καπό του Toyota C-HR υπάρχει ένας κινητήρας βενζίνης 1800 κυβικών, ο οποίος συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Το σύνολο αποδίδει 122 ίππους, ενώ καταναλώνει 5,5 λίτρα/100 χλμ, τιμή που ταιριάζει σε αυτοκίνητο μικρής κατηγορίας. Η διαδικασία 0-100 χλμ/ώρα ολοκληρώνεται μέσα σε 11,7 δευτερόλεπτα.
 

Στο δρόμο: Sport οδηγική συμπεριφορά

Η δυναμική εμφάνιση του μοντέλου δικαιολογείται και από τη συμπεριφορά στο δρόμο, η οποία έχει sport χαρακτήρα. Η ανάρτηση είναι σφικτή και το αμάξωμα δεν παίρνει ιδιαίτερες κλίσεις στις στροφές, ενώ το τιμόνι έχει καλή πληροφόρηση.
 
Συνοψίζοντας, το Toyota C-HR είναι ένα SUV με στοιχεία που αρμόζουν σε coupe κατασκευές, τόσο από πλευρά εμφάνισης όσο και από συμπεριφορά. Η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση του υβριδικού συνόλου, είναι επιπλέον λόγοι που έχουν συντελέσει στις καλές πωλήσεις του μοντέλου.