Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Renault Captur

Διαβάστηκε από 152107 αναγνώστες - 4/9/2020

Το Renault Captur αποτελεί το αγαπημένο crossover της Ευρώπης που κανείς δεν μπορεί να πει όχι στις καμπύλες του. Διατηρώντας compact διαστάσεις, παρέχοντας όμως παράλληλα αρκετούς χώρους για 4 άτομα, αποτελεί την πρώτη επιλογή όσον σκέπτονται σοβαρά την οικογένεια αλλά δεν θέλουν να ακολουθήσουν τις πεπατημένες. Στην λατρεία γύρω του, φυσικά έχει συντελέσει και η πληρότητα σε συστήματα ασφάλειας και άνεσης που παρέχει ακόμα και από την βασική έκδοση.



Με τιμή στα 14.680 ευρώ η βασική έκδοση Authentic θεωρείται ιδιαίτερα πλήρης καθώς παρέχει πολλά συστήματα που στον ανταγωνισμό τα συναντάμε σε ακριβότερες εκδόσεις. Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε cruise control, hill start assist, σύστημα start&stop, a/c, υπολογιστή ταξιδιού με όλες τις οδηγικές πληροφορίες, φώτα ημέρας LED και φυσικά ηχοσύστημα R&GO, 2DIN με multimedia, πλοήγηση, και πολλά άλλα. Πραγματικά προσφέρει μία πλούσια λίστα εξοπλισμού απαιτώντας το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Εάν είστε σε οικονομική θέση να διαθέσετε 1.400 ευρώ παραπάνω, η λίστα εμπλουτίζεται εντυπωσιακά, καθώς προστίθενται δερμάτινο τιμόνι, παράθυρα μίας λειτουργίας, LED προβολείς ομίχλης αλλά και οι πολύ χρήσιμοι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος. Οι ατσάλινες ζάντες μετατρέπονται σε ίδιου μεγέθους αλουμινένιες, ενώ κεντρική οθόνη και infotainment αλλάζουν πλήρως. Στην έκδοση Expression θα βρείτε σύστημα πολυμέσων MEDIA NAV EVO με οθόνη αφής 7 ιντσών, ελληνική χαρτογράφηση και όλες τις λειτουργίες κινητού διαθέσιμες προς πάσα χρήση.



Εάν πάλι αναζητάτε το πιο πλήρες Renault Captur της αγοράς, πρέπει να διαθέσετε 1 χιλιάρικο ακόμα και να μεταφερθείτε στην έκδοση Dynamic. Σε αυτή προστίθενται οι εμπρόσθιοι προβολείς με σύστημα φωτισμού προσαρμοζόμενης κατεύθυνσης, οι εμπρός full LED προβολείς Pure Vision, αλλά και το εντυπωσιακό PACK EASY πακέτο, το οποίο περιέχει αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες φωτεινότητας και βροχής και κάρτα Renault Hands Free. Τέλος, το σύστημα infotainment μετατρέπεται σε Renault R-Link Evolution με συμβατότητα σε Andorid Auto, ευρωπαϊκή χαρτογράφηση, κάμερα οπισθοπορείας και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες.

Το πιο πλήρες Renault με «φορτωμένο» ολόκληρο της λίστα εξοπλισμού, στα 16.990 ευρώ; Μόνο ένας αφελής θα διάλεγε άλλη έκδοση.

Γυρίστε το κινητό σας σε landscape.

  Renault Captur  
     
Authentic 14.680 Expression 15.990 Dynamic 16.990
  Επιπλέον της Authentic Επιπλέον της Expression
     
Cruise Control Παράθυρα συνεχούς λειτουργίας Εμπρόσθιοι προβολείς προσαρμοζόμενης κατεύθυνσης
Υποβοήθηση εκκίνησης LED προβολείς ομίχλης Full LED προβολείς Pure Vision
Start&Stop Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος Αυτόματος κλιματισμός
a/c Ζάντες αλουμινίου Κάρτα Renault Hands Free
Υπολογιστής ταξιδιού Σύστημα Media NAV EVO με οθόνη αφής 7 ιντσών Σύστημα Renault R-Link Evolution
Φώτα ημέρας LED Ελληνική χαρτογράφηση Android Auto
Ηχοσύστημα R&GO   Κάμερα οπισθοπορείας
2DIN multimedia με πλοήγηση   Ηλεκτρικοί καθρέφτες
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει