Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Citroen C3 Aircross

Διαβάστηκε από 152110 αναγνώστες - 4/9/2020

Αποτελεσματικό, όμορφο και trendy όσο λίγα. Με το Citroen C3 Aircross, η γαλλική εταιρία έδειξε στον ανταγωνισμό τον τρόπο με τον οποίο η άνεση και η ευρυχωρία μπορούν να παντρευτούν άψογα με την πρακτικότητα και τις νέες τεχνολογίες. Διατίθεται στις εκδόσεις Live, Feel, iTouch και Shine, και στις παρακάτω παραγράφους θα συγκρίνουμε τις τρεις πρώτες.



Εξετάζοντας την πιο απλή έκδοση Live, η οποία ξεκινά από τα 15.450 ευρώ, αντί να συναντήσουμε κάποια σημαντική έλλειψη, εντυπωσιαζόμαστε με την προσθήκη του συστήματος Active Safety Brake με αυτόματο φρενάρισμα. Πιο αναλυτικά, η έκδοση Live παρέχει όλα τα γνωστά συστήματα ασφαλείας μαζί με hill start assist, αναγνώριση οδικών σημάτων και αυτόματο φρενάρισμα όπως προείπαμε, περιοριστή και ρυθμιστή ταχύτητας, a/c, πίσω φώτα με τρισδιάστατο εφέ, αυτόματη λειτουργία προβολέων, AFIL, εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, και 16άρα ρεζέρβα. Για την ψυχαγωγία των επιβατών υπάρχει ράδιο με 6 ηχεία, Bluetooth, θύρα usb και πρίζα jack για να συνδέσετε περεταίρω συσκευές.



Δίνοντας 1.000 ευρώ επιπλέον, μπορείτε να μεταπηδήσετε στην ακόμα πιο πλούσια έκδοση Feel, η οποία φέρνει αρκετά περισσότερα καλούδια με αντικειμενικά μικρό κόστος. Πιο συγκεκριμένα, επιπρόσθετα της έκδοσης Live διαθέτει φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, προβολείς ομίχλης με τεχνολογία cornering, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, μπροστινά αλλά και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και θερμαινόμενους (και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους) καθρέφτες. Τέλος, αλλάζει ριζικά η εμπειρία των επιβατών στην καμπίνα με την προσθήκη του συστήματος Citroen Connect Radio το οποίο παρέχει radio με 6 ηχεία, έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, λειτουργία Mirror Screen και Bluetooth. Και τι αλλάζει λοιπόν σε ένα τόσο πλήρες σύνολο με επιπλέον 300 ευρώ;

Με ακόμη 300 ευρώ μεταφέρεστε στην ακόμα πιο πλούσια έκδοση iTouch, η οποία έρχεται να προσθέσει πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος μαζί με κάμερα οπισθοπορείας αλλά και 3D Navigation σύστημα, το γνωστό μας Citroen Connect NAV. Είναι φανερό πως ουσιαστικά η Citroen χαρίζει εξοπλισμό πολύ μεγαλύτερης αξίας με μόλις 300 ευρώ.

Γυρίστε το κινητό σας σε landscape.

  Citroen C3 Aircross  
     
Live 15.450 Feel 16.510 iTouch 16.850
    (Κινητήρας 110 ίππων αντί 82)
  Επιπλέον της Live Επιπλέον της Feel
     
Αυτόματο φρενάρισμα Φώτα ημέρας LED Αισθητήρες παρκαρίσματος
Υποβοήθηση εκκίνησης Προβολείς ομίχλης με cornering Κάμερα οπισθοπορείας
Αναγνώριση οδικών σημάτων Αισθητήρες παρκαρίσματος 3D Navigation system
Cruise Control Όλα τα παράθυρα ηλεκτρικά  
Speed Limiter Citroen Connect Radio  
a/c Έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών  
Αυτόματη λειτουργία προβολέων Mirror Screen  
Σύστημα διατήρησης λωρίδας 6 ηχεία, BT  
Μπροστά ηλ. παράθυρα    
16άρα ρεζέρβα    
6 ηχεία, ραδιο, BT, USB    

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει