Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Peugeot 2008

Διαβάστηκε από 152112 αναγνώστες - 4/9/2020

Η Peugeot νιώθοντας τεράστια ασφάλεια και σιγουριά για το crossover της 2008, είναι σε θέση να αφιερώσει αρκετό χρόνο και σκέψη γύρω από τις εκδόσεις του. Έτσι, αλλάζοντας τον δικό της χάρτη των εξοπλιστικών πακέτων, μας παρουσιάζει 3 εκδόσεις που είναι σε θέση να εξοπλιστούν με τον 1.200άρη κινητήρα 110 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο. Κοινή τους γραμμή ο υπερπλούσιος εξοπλισμός με την αναμεταξύ τους διαφορά στα 200 ευρώ.



Πιο αναλυτικά, στα 21.650 ευρώ η έκδοση Signature έρχεται να ανοίξει την τριπλέτα και να μας παρουσιάσει κατά 90% τον ίδιο εξοπλισμό με τις υπόλοιπες δύο, δείχνοντας με περηφάνια την πληρότητα της. Σημειώστε λοιπόν ως δεδομένα: φιμέ κρύσταλλα, εμπρός πίσω ηλεκτρικά παράθυρα,  αυτόματο διζωνικό κλιματισμό ,κάμερα οπισθοπορείας και πίσω αισθητήρες. Πίνακα οργάνων με κεντρική οθόνη LCD, εφεδρικό τροχό 15 ιντσών, πίσω φώτα 3D LED, προβολείς ομίχλης, φώτα ημέρας LED, και 16άρες ζάντες. Στον τομέα της ασφάλειας από την βασική κιόλας έκδοσης υπάρχει σύστημα Active City Brake, cruise control με περιοριστή ταχύτητας ενώ οι επιβάτες, θα έχουν στη διάθεση τους το σύστημα multimedia με οθόνη αφής 7 ιντσών και Mirror Screen Triple Play. Όπως είναι φανερό, έχοντας όλα τα παραπάνω, η έκδοση Signature είναι ειρωνικό να χαρακτηρίζεται ως βασική και ας είναι στα χαρτιά. Τι κερδίζετε όμως με επιπλέον χρέωση 200 ευρώ;



Στα 21.850 ευρώ και στην έκδοση Allure η μόνη προσθήκη είναι η μετατροπή του πίνακα οργάνων από οθόνη LCD, σε οθόνη LED με LED περίγραμμα. Το παράδοξο μα ταυτόχρονα πολύ ενδιαφέρον, είναι το γεγονός πως χωρίς να δώσετε ούτε ένα ευρώ επιπλέον μπορείτε να αποκτήσετε την έκδοση GT-Line Grip Black Pack η οποία εξοπλίζεται με το σπουδαίο σύστημα 4 Mode Grip Control το οποίο αυξάνει τα όρια πρόσφυσης στις στροφές και το αυτοκίνητο κατευθύνεται σύμφωνα με τις εντολές του οδηγού. Φυσικά λόγω της GT-Line φύσης, θα συναντήσετε και τα αντίστοιχα λογότυπα, όπως και μεταλλικά πεντάλ και χρωμιωμένους προβολείς που αναβαθμίζουν και ξεχωρίζουν την συγκεκριμένη έκδοση αρκετά από τις προηγούμενες.

Η ιδιαίτερη περίπτωση της Peugeot θέτει ως πρώτο παράγοντα τα δικά σας θέλω και δεύτερο την τιμή του αυτοκινήτου. Με μόλις 200 ευρώ επιπλέον, η προσθήκη του 4 Mode Grip Control είναι πραγματικό κέρδος για όποιον θέλει το πιο πλήρες 2008.

  Peugeot 2008  
     
Signature 21.650 Allure 21.850 GT-Line Grip Black Pack  21.850
  Επιπλέον της Signature Επιπλέον της Allure
     
Φιμέ κρύσταλλα Οθόνη καντράν LED  αντί LCD Σύστημα 4 Mode Grip Control
Όλα τα παράθυρα ηλεκτρικά   Μεταλλικά πεντάλ
Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός   Λογότυπα GT-Line
Κάμερα οπισθοπορείας    
Πίσω αισθητήρες    
Πίνακας οργάνων με οθόνη LCD    
Εφεδρικός τροχός 3D LED    
Φώτα ημέρας LED    
16άρες ζάντες    
Active City Brake    
Cruise control    
Speed Limiter    
Mumtimedia με οθόνη αφής 7 ιντσών    
Mirror Screen Triple Play    
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει