Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πόσο θα τα αγόραζες χώρια;

Διαβάστηκε από 152114 αναγνώστες - 4/9/2020

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αλλά πάντα επίκαιρο αποτελούν τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα που η εξτρά επιβάρυνση τους αγγίζει σχεδόν τα 200 ευρώ, όσα περίπου χρειάζονται και για τους πολύ χρήσιμους αισθητήρες παρκαρίσματος. Εάν πάλι θέλετε ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες το ποσό φτάνει μέχρι τα 150 ευρώ.

Ο αρκετά πιο πολυτελής κλιματισμός από το σύνηθες a/c που εξοπλίζει σχεδόν πάντα τις βασικές εκδόσεις, φτάνει έως και τα 500 ευρώ, ενώ με τα περισσότερα μοντέλα να φιλοξενούν στο ταμπλό τους μεγάλες οθόνης αφής, ποιος δεν απαιτεί την ευχρηστία ενός συστήματος πλοήγησης; Για να έχετε στην ευχέρεια σας κάθε χάρτη αλλά και ανέσεις όπως σύστημα ανοιχτής ακρόασης, σύνδεση Bluetooth ακόμα και κάμερα οπισθοπορείας για να παρκάρετε πιο εύκολα, υπολογίστε το λιγότερο 1.000 ευρώ επιβάρυνση.
Εάν θέλετε να κάνετε τη νύχτα μέρα με καθαρό LED φως υπολογίστε γύρω στα 500 ευρώ, ενώ για να ταξιδεύετε χωρίς να έχετε επαφή με το πεντάλ του γκαζιού (ACC) το ποσό φτάνει μέχρι και τα 700 ευρώ. Τέλος, μέχρι και τα 1.000 ευρώ κοστίζει το σωτήριο αυτόματο φρενάρισμα, ενώ για όσους θέλουν να κρατήσουν τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου έξω από την καμπίνα, τα 300 ευρώ για φιμέ είναι μία μέση τιμή στην αγορά. Τα συμπεράσματα και φυσικά οι επιλογές, δικά σας.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει