Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Kia Stonic: Μοντέρνο και πλούσιο

Διαβάστηκε από 44966 αναγνώστες - 12/8/2021

Η έκδοση GL Inmotion του Kia Stonic έχει τιμή αγοράς 14.590 ευρώ.

Kοινοποίησε το »

 

Εμφάνιση: Δυναμικό εξωτερικό

Η Kia ανανέωσε το Stonic, «φρεσκάροντας» περαιτέρω την εμφάνισή του. Τα φωτιστικά σώματα και η νέα μάσκα χαρίζουν δυναμισμό στον πρόβολο,  ενώ η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα επιλογής διχρωμίας για το εξωτερικό, τονίζοντας την μοντέρνα φιλοσοφία σχεδίασης. Ο εκτός δρόμου χαρακτήρας ενισχύεται από τα μαύρα πλαστικά που βρίσκονται χαμηλά, περιμετρικά στο αμάξωμα.
 

Εσωτερικό: Με πλούσιο εξοπλισμό από τη βασική έκδοση

Το εσωτερικό του νέου Kia Stonic είναι πλούσια εξοπλισμένο, ακόμα και στη βασική έκδοση «GL Inmotion». Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει μία οθόνη 8 ιντσών, ενώ στον πίνακα οργάνων βρίσκουμε μία οθόνη 4,2 ιντσών. Ο σχεδιασμός είναι μοντέρνος και οι επενδύσεις ποιοτικές.

Το Kia Stonic «κρύβει» το ύψος του και έχει sport αίσθηση οδήγησης

Το Kia Stonic «κρύβει» το ύψος του και έχει sport αίσθηση οδήγησης

 

Χώροι: Ανετοι για 4 ενήλικες

Με το Kia Stonic θα ταξιδέψουν με άνεση 4 ενήλικες επιβάτες. Ο χώρος αποσκευών είναι 352 λίτρα. Όσον αφορά το πλάτος της καμπίνας εμπρός, αυτό είναι 138 εκατοστά, ενώ πίσω 134 εκατοστά.
 

Κινητήρας και επιδόσεις: 1200 κυβικά με 84 ίππους, άνευ turbo

Στη βασική έκδοση του Kia Stonic βρίσκουμε τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,2 λίτρου, ο οποίος αποδίδει 84 ίππους και συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων. Η κατανάλωση σε μικτό κύκλο είναι 6,6 λίτρα/100 χλμ.

Στο δρόμο: Με sport αίσθηση οδήγησης.

Το Kia Stonic «κρύβει» το ύψος του και έχει sport αίσθηση οδήγησης που αρμόζει περισσότερο σε συμβατικό επιβατικό, παρά σε B-SUV. Η ανάρτηση είναι σφικτή, ενώ το σύστημα διεύθυνσης και τα φρένα αφήνουν θετικές εντυπώσεις, όχι μόνο στην πόλη αλλά και στην κίνηση με υψηλότερες ταχύτητες. Παράλληλα, η ποιότητα κύλισης είναι καλή, ανώτερη από το μέσο όρο της κατηγορίας.
 
Εν κατακλείδι, το Kia Stonic είναι μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιλογή, χάρη στην μοντέρνα εμφάνιση, τον πλούσιο εξοπλισμό ακόμα και στη βασική έκδοση, καθώς και την αίσθηση οδήγησης στο δρόμο.
 

Kοινοποίησε το »