ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ποιοι παράγοντες φθείρουν τα Ελαστικά σου?

Όσα ηλεκτρονικά συστήματα και να έχει ένα αυτοκίνητο, μόνο τα λάστιχα έρχονται σε επαφή με τον δρόμο. Αν η κατάσταση τους δεν είναι καλή όλα τα υπόλοιπα είναι άχρηστα. Δείτε παρακάτω τι φθείρει πιο πολύ τα λάστιχα σου.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? Test Ελαστικών «All weather»

Δε χρειάζεται να τα αλλάξετε ποτέ ξανά! Τα all weather ελαστικά κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Είναι, όμως, και πραγματικά ασφαλή; 31 προϊόντα, που είναι ικανά για όλα, στο check ασφαλείας.

Top OFFERS από την Autoracer!

ΕΛΑΣΤΙΚΑ - ZANTES

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Έτσι γίνονται οι ζάντες σου καινούργιες

Ασε τους ειδικούς να κάνουν τις ζάντες σου καινούργιες. Χάρη στο συχνό πλύσιμο και την φροντίδα του χρώματος, μπορούμε σχετικά εύκολα να κρατήσουμε το χρώμα του αυτοκινήτου μας όπως ήταν την πρώτη μέρα που το αγοράσαμε. Δυστυχώς όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις ζάντες αλουμινίου.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ «Mega» Test Ελαστικών

Η ατμόσφαιρα μυρίζει άσφαλτο και καμμένα ελαστικά. Το σφυροκόπημα των... κομπρεσέρ δονεί τα pit και ο αέρας έχει γεμίσει από την αγωνιστικού τύπου αύρα. Στη γραμμή εκκίνησης βρέθηκαν γι αυτό το test 11 διαγωνιζόμενα σετ ελαστικών της διάστασης 245/45 R 18, ανάμεσα σε αυτά τέσσερις ολοκαίνουργιες προτάσεις των Bridgestone, Goodyear, Nokian και Pirelli.