ΜΙΚΡΑ SUV

ΜΙΚΡΑ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ποιο μικρό έχει την χαμηλότερη πραγματική κατανάλωση?

Αποκαλύτπουμε τα 7 πιο οικονομικά μικρά βενζινοκίνητα μοντέλα της αγοράς! Με τουρμπάτους κινητήρες λίγων κυβικών και νέες τεχνολογίες, μπορούν να κάνουν το 0-100χλμ. σε κάτω από 10 δευτ. με μέση κατανάλωση κάτω από 6λτ./100χλμ.

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Αυτό είναι το καλύτερο sedan της αγοράς

Η αλήθεια είναι μία. Εάν είχαμε την οικονομική δυνατότητα, όλοι μεσαίο sedan θα αγοράζαμε. Χώροι, ποιότητα κύλισης και νέες τεχνολογίες που συναρπάζουν. Σε μία άκρως premium κατηγορία, ποιο μοντέλο παίρνει εν τέλει τη καλύτερη συνολική βαθμολογία;

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ποιο είναι το Καλύτερο Μικρομεσαίο της αγοράς?

Τα μικρομεσαία τελευταίας γενιάς έχουν μεταμορφωθεί και μας συστήνονται με ισχυρούς κινητήρες χαμηλού κυβισμού, λειτουργίες αυτόνομης οδήγησης και χώρους για πολύτεκνη οικογένεια. Ποια όμως καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό και γιατί; Δείτε τα καλύτερα μικρομεσαία στις επόμενες σελίδες.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Αυτό είναι το SUV με την χαμηλότερη κατανάλωση

SUV δεν σημαίνει αποκλειστικά diesel. Στο νέο συγκριτικό της Αγοράς Αυτοκινήτου, σας αποκαλύπτουμε τα 10 μικρά SUV βενζίνης που πετυχαίνουν τις χαμηλότερες πραγματικές καταναλώσεις. Πώς σας φαίνονται τα 6.2 λτ./100χλμ. την ώρα που έχετε χώρους για 5 και αρκετές off road δυνατότητες;

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Αυτό είναι το Mικρομεσαίο με χώρους «Μεγάλου»...

Τα μικρομεσαία είναι σε θέση να βολέψουν τόσο οικογενειάρχες όσο και φοιτητές. Πλέον έχουν εντυπωσιακό design, πετυχαίνουν καταναλώσεις μικρών και φυσικά διαθέτουν χώρους για κάθε περίσταση. Σε αυτό το συγκριτικό παρουσιάζουμε τα top ευρύχωρα μικρομεσαία τόσο σε πορτ-παγκάζ, όσο και σε εσωτερικό πλάτος, καθώς επίσης και στον διαθέσιμο χώρο για γόνατα και κεφάλια επιβατών.