CLIO-MEGANE-CAPTUR Ο Hybrid κόσμος της Renault

Η επιτυχία του Zoe έδωσε θάρρος στους Γάλλους. Η Renault εξηλεκτρίζει τώρα τα Clio, Captur και Mégane με μία νέα υβριδική έκδοση για το καθένα, τις οποίες και οδηγήσαμε.

CLIO-MEGANE-CAPTUR

Ο Hybrid κόσμος της Renault


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οδηγούμε το νέο Audi ABT RS6-R των 740PS

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, που δεν τους αρκούν 600 ίπποι έτσι? Οδηγείς δηλαδή ένα Audi RS 6 και δεν είναι όσο επιθετικό θα το ήθελες? Ναι κύριοι, υπάρχουν κι αυτοί που θέλουν να ζουν την ακραία πλευρά της αυτοκίνησης, και αναζητούν συγκινήσεις που μπορεί να φέρει ένας V8 με 740 ίππους και 900 Nm ροπής. Η AUTO BILD είχε τη δυνατότητα να το οδηγήσει πρώτη και ακόμα «πονάμε» από την βίαιη επιτάχυνση...

VIDEO/ΑΝΑΛΥΣΗ Δείτε την video/ανάλυση της AUTO BILD για το νέο Audi A3

Το Audi A3, ο «εφευρέτης του πολυτελούς μικρομεσαίου», ήρθε για να αλλάξει τους κανόνες της κατηγορίας. Βάζει ψηλά τον πήχη της σύγκρισης με τα αδέλφια του, αλλά και τον ανταγωνισμό. Δείτε την video/ανάλυση της AUTO BILD σε ποια σημεία ξεχωρίζει το νέο Audi A3, αλλά και μια αποκλειστική συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή της Audi Hellas, Νικόλα Μπέρναρντ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ SUV Οδηγούμε τη νέα Mercedes GLA 220d 4MATIC

Η νέα Mercedes GLA επιτέλους μεγάλωσε, και έγινε ένα πραγματικό SUV. Την οδηγούμε πρώτοι την έκδοση με Diesel κινητήρα, αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και τετρακίνηση, και ανακαλύπτουμε τον υπερυψωμένο χαρακτήρα της.

337 ΧΛΜ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ Ποια είναι η αίσθηση του Ηλεκτρικού Corsa?

Μαραθώνιος με την ηλεκτρική αστραπή. Αυτονομία 337 χιλιομέτρων! Το νέο Opel Corsa-e δεν τα παρατά ακόμα και σε καθημερινές συνθήκες. Πραγματικά; Κι όμως, εμείς κάναμε το Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης.

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΩΝ 600 ΝΜ ΡΟΠΗΣ Οδηγούμε τη νέα BMW X3 M Competition των 510 ίππων

Ένας καθόλου διακριτικός κινητήρας είναι το πρώτο στοιχείο. Μία προκλητική ανάρτηση είναι το δεύτερο. Η BMW X3 M Competition έχει και από τα δύο πολύ. Στην καθημερινότητα, βέβαια, όλα αυτά είναι σκληρά, αλλά με κάποιο τρόπο έχουν και τη χάρη τους.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οδηγούμε το νέο Skoda Vision iV

Αν είναι έτσι η ηλεκτροκίνηση, τότε μπορεί να έρθει ευχαρίστως.. Το Skoda Vision iV, που δείχνει επιθετικό αλλά και συγκρατημένο, μοιάζει στο Kodiaq σε χώρους και τιμή. Εμείς το οδηγήσαμε αποκλειστικά και σας μεταφέρουμε εντυπώσεις.

ΑΙΣΘΗΣΗ GO KART Οδηγούμε το νέο Mini Cooper SE

Περισσότερη οδηγική απόλαυση, χαμηλότερες εκπομπές ρύπων, και οικονομία. Τι άλλο να ζητήσει κανείς? Με τον ηλεκτροκινητήρα, το MINI επιστρέφει στις παλιές καλές εποχές.

ΑΙΣΘΗΣΗ GO KART

Οδηγούμε το νέο Mini Cooper SE


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ TEST Τι παραπάνω προσφέρουν τα Μεγάλα SUV από τα Μικρά?

SUV υπάρχουν πολλά. Υπάρχουν μικρά, υπάρχουν μεγάλα. Να πάρω το μεγάλο ή το μικρό SUV? Τι προσφέρει το καθένα και πόσο στοιχίζουν? Πόσο SUV χρειάζομαι τελικά, ανάλογα με τις ανάγκες μου? Η μεγάλη μας έρευνα, ξεκαθαρίζει σε 8 ζευγάρια, πόσο πολύ SUV χρειάζεσαι πραγματικά.

REVIEW ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Πόσο αξιόπιστη αποδείχθηκε η E220 d ESTATE

Με ποιο αυτοκίνητο μπορείς ακόμα και σήμερα, να ταξιδεύεις γρήγορα, με άνεση αλλά και με χαμηλή κατανάλωση? Και πως το ίδιο αυτοκίνητο καταφέρνει να προφυλάσσει τα χρήματα σου, αφού πρώτα θα πας εσύ στο συνεργείο και μετά αυτό?

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Οδηγούμε πρώτοι τη νέα Skoda Superb iV

Πρώτη οδηγική επαφή με το Skoda Superb iV, το οποίο έρχεται στις αγορές την επόμενη χρονιά. Αν οδηγείτε την ημέρα 50 χιλιόμετρα, μπορείτε να κινείστε ηλεκτρικά και δε χρειάζεται να βάζετε καύσιμα.

H DEKRA ΑΝΑΛΥΕΙ Test Αξιοπιστίας: Kia Soul

To Kia Soul έχει σχήμα κουτιού αλλά είναι ιδιαίτερα χαριτωμένο και έχει αγαπηθεί από το κοινό. Κρύβει βέβαια πολλές χάρες κάτω από την τετράγωνη σχεδίασή του, όπως η αξιοπιστία σε βάθος χρόνου. Αυτό το Kia έχει ψυχή..

H DEKRA ΑΝΑΛΥΕΙ

Test Αξιοπιστίας: Kia Soul


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οδηγούμε το νέο Opel Grandland X Hybrid4 των 300 ίππων

Το νέο Opel Grandland X Hybrid4 έχει πολλά... boom - και είναι παρόλ αυτά πολύ συνετό. Όλοι οι εργαζόμενοι της Opel, είναι πλέον πολύ υπερήφανοι και απολαμβάνουν τα δεδομένα: 300 PS, χάρη στη δύναμη τριών (!) κινητήρων, δηλαδή έναν turbo βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρων.