ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Νέα Mercedes C-Class: Η οικονομική εκδοχή της S-Class

Με τόση άνεση, τεχνολογία και πολυτέλεια, η νέα C-Class λογικά θα αποτελέσει το νέο ορόσημο για τη μεσαία κατηγορία. Εμείς την οδηγούμε για πρώτη φορά και σας αναφέρουμε!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ Οδηγούμε το πρωτότυπο Opel Astra που θα αφήσει εποχή

Αυτό το Astra θα τρελάνει κόσμο! Οδηγούμε πρώτοι και καλύτεροι το νέο Opel Astra και το λέμε δυνατά: Αυτό το πρωτότυπο μας εντυπωσίασε και μας κέρδισε από τώρα!

204 ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ Οδηγούμε νέο Hyundai i20 N

Επιτρέπεται στα μικρά αυτοκίνητα να το «παίζουν» GTI; Το Hyundai i20 N σε κάθε περίπτωση, αφού τα 204 PS του καταρρίπτουν όλες τις ανησυχίες.

204 ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ

Οδηγούμε νέο Hyundai i20 N


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΠΡΩΤΟ Ε-SCOOTER ΤΗΣ SEAT Δοκιμάζουμε το SEAT Mó E-Kickscooter 65

H AUTO BILD δοκίμασε το νέο SEAT Mó E-Kickscooter 65. Οι επιδόσεις του δικύκλου είναι σαφώς πειστικές, ωστόσο, υπάρχει ένα μειονέκτημα, που είναι πολύ σημαντικό.

ΠΟΛΥΒΟΛΟ Δοκιμάζουμε το νέο Audi SQ2

Απόδραση! Ποιος δε θα την ήθελε αυτόν τον καιρό; Ένα από τα πιο κατάλληλα αυτοκίνητα για απόδραση είναι το Audi SQ2 και με 300 PS για να φτάσετε γρήγορα στον προορισμό σας. Πόσο καλό είναι στην πράξη αυτό το SUV θα το δούμε στη συνέχεια.

ΠΟΛΥΒΟΛΟ

Δοκιμάζουμε το νέο Audi SQ2


σε συνεργασία με AUTO BILD »

COUPE SUV ME STYLE Οδηγούμε Renault Arkana TCe 140 EDC

Με το νέο Arkana, η Renault μπαίνει στην αγορά των hatchback SUV με αξιώσεις. Η έκδοση των 140 ίππων με το αυτόματο κιβώτιο φαίνεται ενδιαφέρουσα.

COUPE SUV ME STYLE

Οδηγούμε Renault Arkana TCe 140 EDC


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΤΟ PUMA ΑΓΡΙΕΨΕ Οδηγούμε Ford Puma ST

Μικρό SUV, αλλά περίσσιο πάθος για δράση: το νέο Ford Puma ST «ποντάρει» πολλά στην επιθυμία του οδηγού του για ισχύ. Εμείς είχαμε μια πρώτη συνάντηση μαζί του...

ΤΟ PUMA ΑΓΡΙΕΨΕ

Οδηγούμε Ford Puma ST


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ Οδηγούμε Audi Q5 Sportback 40 TDI Quattro

Το Audi Q5 Sportback συνδέει την αρχοντιά και τη χρηστικότητα, συμπληρώνοντας την γκάμα του μοντέλου. Εμείς το απολαύσαμε στα χιόνια!