ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ Toyota Yaris (2006-2020): Εντυπωσιάζει με την αξιοπιστία του

Το ιαπωνικό μοντέλο κουβαλάει πάνω από δυο δεκαετίες τη φήμη του «δεν σπάω, δεν χαλάω» και σε συνδυασμό με την ποικιλία κινητήρων και εξοπλισμού το έκανε μια από τις καλύτερες επιλογές για αγορά. Άραγε συνεχίζει να είναι ιδανική επιλογή και σαν μεταχειρισμένο?

ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Να αγοράσω μεταχειρισμένο Peugeot 208 1ης γενιάς;

Παραμένει ακόμα μοντέρνο! Το Peugeot 208 1ης γενιάς βρίσκεται στην αγορά από το 2012, και πλέον έχει αρκετά συμφέρουσες τιμές. Αναλύουμε αν αξίζει ως μεταχειρισμένο.

ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Test μεταχειρισμένου: Audi Q5

Θα αγοράζατε ποτέ αυτοκίνητο που ανήκε σε σχολή οδηγών; Η AUTO BILD δοκιμάζει ένα μεταχειρισμένο Audi Q5 του 2018, το οποίο είχε 150.000 χιλιόμετρα και ήταν πρώην εκπαιδευτικό. Πώς αντιστάθηκε το μοντέλο στη φθορά που προκλήθηκε από τους πολλούς αρχάριους;

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ MINI SUV Test μεταχειρισμένου: Suzuki Jimny 2010

Αν ψάχνετε off road μεταχειρισμένο, το Suzuki Jimny είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση αυτοκινήτου. Εμείς δοκιμάζουμε ένα δεκαετίας και μοιραζόμαστε τις εντυπώσεις μας.

ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Test μεταχειρισμένου: Opel Mokka

Το Opel Mokka είναι ένα στιβαρό SUV το οποίο είναι πολύ δημοφιλές όχι μόνο ως νέο αυτοκίνητο, αλλά και ως μεταχειρισμένο. Έχει αδυναμίες;

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΕΧΙΚΟ HATCHBACK Test μεταχειρισμένου: Diesel Skoda Fabia 2017

Τα diesel Skoda Fabia είναι είδος προς... εξαφάνιση από το 2018, όταν και σταμάτησε η παραγωγή νέων οχημάτων με το συγκεκριμένο καύσιμο. Εμείς βρίσκουμε μεταχειρισμένο 1.4 TDI μοντέλο τριετίας και το δοκιμάζουμε.

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ SUV Test μεταχειρισμένου: Audi Q2 2017

Κάνουμε test drive σε ένα Audi Q2 τριετίας. Αξίζει να εμπιστευτεί κανείς το μικρό πολυτελές SUV και έναντι ποιου κόστους το βρίσκουμε στην ελληνική αγορά;

TEST ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Review μεταχειρισμένου: BMW 5 Series

Για πολλά χρόνια μοντέλα BMW Series λογίζονταν ως κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων. Επηρεάζεται η συγκεκριμένη άποψη όταν βρεθεί στα χέρια μας ένα μεταχειρισμένο 520d Touring;

TEST ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Review μεταχειρισμένου: Opel Adam

Ένα μεταχειρισμένο Opel Adam σε… Ιερά Εξέταση. Το premium mini δοκιμάζεται σε συνθήκες δρόμου έχοντας χιλιόμετρα στην «πλάτη» του. Μικρό στο μάτι είναι σίγουρα. Στην απόδοση;

ΤΙ ΒΛΑΒΕΣ ΕΒΓΑΛΕ? Review Μεταχειρισμένου: Toyota Prius

Αξίζει τελικά ένα μεταχειρισμένο υβριδικό? Η Toyota έκανε την επανάσταση στην αυτοκίνηση και έφερε την υβριδική τεχνολογία. Δοκιμάζουμε την 2η γενιά της επαναστατικής τεχνολογίας και εξετάζουμε αν αξίζει η αγορά μεταχειρισμένου Toyota Prius.

TEST ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ Αστοχία υλικού = Δαπανηρές βλάβες

Ποιο Ευρωπαϊκό μοντέλο σπάει κάθε ρεκόρ σε κατανάλωση λαδιού? Ποιες οι αστοχίες στην κατασκευή του κινητήρα και τι θα πρέπει να γνωρίζει ο καθένας που θα ήθελε να αγοράσει ένα τέτοιο premium αυτοκίνητο?

VW Polo 1,2 TDI BlueMotion vs. Toyota Prius III 1,8 Hybrid Mετά από 100.000 χλμ.: Να αγοράσω Υβριδικό ή Diesel?

VW Polo και Toyota Prius κοντράρονται στο "γήπεδο" του πρατήριου καυσίμων, μετά από χρήση 100.000 χιλιομέτρων. Δύο οικονομικά μοντέλα με διαφορετική τεχνολογία. Ποιο όμως συνιστά την καλύτερη αγορά ως μεταχειρισμένο?

ΔΟΚΙΜΗ 14 ΕΤΩΝ AUDI A2: Test Αξιοπιστίας στον πρωτοπόρο

Για πολλά χρόνια, το Audi A2 ήταν μια καλή επιλογή για τους αγοραστές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Πώς όμως μπορεί το πλαίσιο αλουμινίου να νικήσει τον εαυτό του, καθώς πλησιάζει στην τρίτη ηλικία? Αξίζει η αγορά του σήμερα?