Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Kia Sportage VS Hyundai Tucson: Διεκδικητής Vs Βασιλιάς
17 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Kia Sportage VS Hyundai Tucson: Διεκδικητής Vs Βασιλιάς

Διαβάστηκε από 35768 αναγνώστες - 11/6/2022

Μπορεί το νέο Kia Sportage να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Hyundai Tucson στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV? Η AutoBild τα συγκρίνει με το ήπια υβριδικό σύνολο των 180 ίππων, στην τετρακίνητη εκδοχή τους και καταλήγει στο ποιο είναι το καλύτερο.

Το καταξιωμένο Hyundai Tucson απέναντι στο νεοσύλλεκτο Kia Sportage

Από την μία το αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2022, Hyundai Tucson, από την άλλη το ολοκαίνουργιο Kia Sportage, που έρχεται με φόρα να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία των προκατόχων του, γεμάτο συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Θα «ιδρώσει το αυτί» του Tucson ή το Kia θα φανεί κατώτερο των προσδοκιών?
 

Πληθωρική σχεδίαση για τα δυο SUV, ξεχωρίζουν οι μάσκες και στα δυο μοντέλα

Τα δυο μοντέλα ξεχωρίζουν λόγω της μοναδικής και τολμηρής σχεδίασης τους, καθώς και τον όγκο τους, που τους επιτρέπει να κερδίσουν την μάχη των βλεμμάτων στο δρόμο. Στο Hyundai Tucson δεσπόζει η μάσκα με τα ενσωματωμένα φωτιστικά σώματα και οι σμιλευμένες επιφάνειες στο προφίλ του αυτοκινήτου. Η σχεδίαση των πίσω φωτιστικών σωμάτων είναι παρόμοια με των μπροστινών φώτων κι ενώνονται στη μέση από μία ενιαία φωτιζόμενη γραμμή. Το Kia Sportage είναι εφοδιασμένο με την εμβληματική μάσκα Tiger Nose, τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας LED σε σχήμα μπούμερανγκ και τους προσαρμοζόμενους διπλούς προβολείς. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα κλέβουν την παράσταση και ενώνονται με μια LED λωρίδα, τονίζοντας οπτικά το πλάτος του αυτοκινήτου. Τα δύο μοντέλα έχουν εξαιρετικά καλό αεροδυναμικό συντελεστή και 17 εκατοστά απόσταση από το έδαφος, με τον Hyundai να είναι 15 χιλιοστά πιο μικρό σε μήκος.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε