Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel Astra Plug-in vs VW Golf eHybrid: Ένα παιδί μετράει το Astra…
22 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel Astra Plug-in vs VW Golf eHybrid: Ένα παιδί μετράει το Astra…

3/6/2022

το συγκρίνει με τον μεγάλο του αντίπαλο, το Golf, και καταλήγει στο ότι τα πράγματα έχουν ζορίσει αρκετά στην κατηγορία.

Opel Astra Plug-in Hybrid vs VW Golf eHybrid: Τα οδηγούμε και τα δυο

Βάζουμε το νέο Astra απέναντι στο Golf της Volkswagen, επειδή θέλουμε να δούμε πώς θα τα πάει απέναντι στην κορυφαία, μέχρι τώρα, επιλογή της κατηγορίας. Το Astra ξεκινά με γκολ από τα αποδυτήρια, αφού είναι μακρύτερο κατά εννιά εκατοστά και φαρδύτερο κατά οκτώ εκατοστά. Είναι όμως το μέγεθος τα πάντα; Σίγουρα όχι. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά.
 

Το Astra είναι επιβλητικό και ξεχωριστό

Ναι, εντάξει, το Astra χρησιμοποιεί την πλατφόρμα EMP2, όπως κάνουν και τα Peugeot 308, Citroen C4 και DS 4. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τους μοιάζει λόγω συγγένειας – το αντίθετο, σχεδιαστικά το Astra είναι ενδιαφέρον και εντυπωσιακό και μοναδικό στην όψη.



Και για να «φτιαχτούν» λιγάκι οι φίλοι της Opel, να πούμε ότι δε χρειάστηκε πολλή ώρα μέχρι να διαπιστώσουμε το πρώτο πράγμα που το Opel κάνει καλύτερα από το VW: περνάμε στο εσωτερικό του Golf και ανοιγοκλείνουμε τις πόρτες. Ακούγονται σαν πόρτες αυτοκινήτου.



Ανοιγοκλείνουμε και τις πόρτες του Astra. Ακούγονται σαν πόρτες χρηματοκιβωτίου. Καλό αυτό, προβάλλει ποιότητα και υπεροχή.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε