Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Eνα... Powerbank για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

12/4/2019

Αν αυτό που σας βάζει σε αρνητικές σκέψεις για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι η περιορισμένη αυτονομία τους τότε υπάρχει λύση! Powerbank για να μην έχετε άγχος.

Η γαλλική εταιρεία EP Tender επιλύει το πρόβλημα της αυτονομίας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με ένα ξεχωριστό ρυμουλκούμενο, το οποίο φιλοξενεί πρόσθετες μπαταρίες

1. ΙΔΕΑ
Όπως ένα powerbank για smartphones, έτσι και το ρυμουλκούμενο μπαταρίας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων EP Tender, θα παρέχει επιπλέον ενέργεια όταν χρειάζεται. Τα πρωτότυπα έχουν 36,5 kWh, το προϊόν της σειράς θα φέρει αργότερα 60 kWh.

2.ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ
Για τις περισσότερες καθημερινές διαδρομές, οι μικρές μπαταρίες είναι αρκετές στα ηλεκτρονικά αυτοκίνητα. Η χρήση ρυμουλκούμενων μπαταριών για μεγαλύτερες αποστάσεις θα μπορούσε να εξοικονομήσει πόρους και να κάνει τα ηλεκτρονικά αυτοκίνητα πιο προσιτά.

3.ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
Η EP Tender σχεδιάζει ένα σύστημα ενοικίασης που θα χτιστεί αρχικά στους κύριους δρόμους στη Γαλλία. Τα αχρησιμοποίητα ρυμουλκούμενα θα χρησιμεύουν ως φορείς αποθήκευσης για την πράσινη ηλεκτρική ενέργεια στο έξυπνο δίκτυο.

4. ΙΣΤΟΡΙΑ
Αρχικά η εταιρεία σχεδίασε το ρυμουλκούμενο με βενζινοκινητήρα. Ο καυστήρας φόρτιζε την μπαταρία κατά την οδήγηση.

5. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ
Τα συστήματα αντικατάστασης μπαταριών έχουν μέχρι στιγμής αποτύχει. Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων βασίζονται αποκλειστικά σε μεγάλες μπαταρίες στο ίδιο το αυτοκίνητο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις