Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Υπάρχουν και χειρότεροι από τους Έλληνες στο παρκάρισμα
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Υπάρχουν και χειρότεροι από τους Έλληνες στο παρκάρισμα

15/6/2022

Οι Γερμανοί απλά δεν το χουν με το παρκάρισμα, σε σημείο που πλέον το διασκεδάζουν. Μεγαλύτερη απόδειξη το γεγονός πως Auto Bild και PayByPhone ζητούν από τους πολίτες να φωτογραφίσουν και να στείλουν το πιο απαράδεκτο παρκάρισμα με έπαθλο ένα... iPhone 11. Δείτε τον θησαυρό φωτογραφιών και θα καταλάβετε.

Η αναζήτηση θέσης παρκαρίσματος είναι πραγματικό σπάσιμο νεύρων, κυρίως στις μεγάλες πόλεις με εκατομμύρια πληθυσμού. Έτσι οι οδηγοί πολλές φορές αναζητώντας μία ακραία λύση, επιλέγουν να αφήσουν το αυτοκίνητο τους στα πιο ακατάλληλα σημεία. Πάνω σε διαβάσεις, πεζοδρόμια, κλείνοντας θέσεις αναπήρων, ή απλά πιάνοντας 3 θέσεις με ένα Smart. Επειδή το πρόβλημα στη Γερμανία έχει αρχίσει να ξεφεύγει, η Auto Biild σε συνεργασία με την PayByPhone δημιούργησαν ένα διαγωνισμό, ζητώντας από τους πολίτες να φωτογραφίσουν το πιο ακατάλληλο παρκάρισμα που θα συναντήσουν και να το ανεβάσουν. Ο καλύτερος – χειρότερος, κερδίζει ένα iPhone 11, ο δεύτερος ακουστικά Air Pods Pro, ενώ οι πρώτοι 1.000 που θα ανεβάσουν φωτογραφία, κερδίζουν αυτόματα ένα δωρεάν πάρκινγκ αξίας 5 ευρώ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »



Ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε εκκωφαντικό βαθμό και η συλλογή φωτογραφιών είναι εντυπωσιακή. Δείτε μερικές αντιπροσωπευτικές εικόνες εδώ και τις υπόλοιπες στην γκαλερί.












Πώς η PayByPhone προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα;

Η συγκεκριμένη εταιρία αποφάσισε να δώσει μία λύση στο πρόβλημα, δημιουργώντας ένα εύχρηστο app το οποίο από την μία σου δείχνει σε κάθε περιοχή ποιες θέσεις είναι κενές από την άλλη σου επιτρέπει να πληρώσεις ψηφιακά για όσο σταθμεύσεις. Επειδή στα περισσότερα σημεία η στάθμευση δέχεται χρέωση με την ώρα, μέσω της εφαρμογής αυτής μπορείς να δεις σε πόση ώρα θα αδειάσει μία θέση, ή πολύ απλά να παρατείνεις το χρόνο του παρκαρίσματος σου με το πάτημα ενός κουμπιού.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε