Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέο Citroen C5 2021

Διαβάστηκε από 22566 αναγνώστες - 9/11/2020

Η Γαλλική βιομηχανία της Citroen θα παρουσίασει επίσημα το νέο C5 μέσα στο επόμενο διάστημα και η AUTO BILD έχει όλες τις πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο.

Η Citroen για ακόμα μια φορά θα προσπαθήσει να πρωτοστατήσει και να ενθουσιάσει το κοινό, με ένα ακόμα δημιούργημα της. Αυτή τη φορά την σκυτάλη της επανάστασης θα κρατάει το νέο Citroen C5 που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Η Citroen έδωσε με τη μελέτη CXperience Concept μια πρόγευση για το επερχόμενο C5. Ένας υψηλά ιστάμενος παράγοντας της γαλλικής εταιρείας ανακοίνωσε ότι το C5 δε θα είναι ακόμα ένα εναλλακτικό sedan.



Όπως οι πρόγονοι του (DS, CX και C6) θα πρέπει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό με ένα ξεχωριστά ιδιαίτερο σχέδιο. Το νέο Citroen C5 θα τροφοδοτείται από την plug-in υβριδική μονάδα της εταιρείας - με συνδυαστική ισχύ έως 300 PS και δυνατότητα ηλεκτρικής αυτονομίας 50 χιλιομέτρων. Επίσης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το C5 μοιραστεί την τεχνολογική βάση του με το Peugeot 508. Οι Γάλλοι δε χρησιμοποιούν πια τη θρυλική υδροπνευματική ανάρτηση, αλλά αυτή, που είναι γνωστή από το C5 Aircross με το υδραυλικό σύστημα, η οποία θα εξασφαλίσει εκ νέου την παραδοσιακά άνετη οδήγηση.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις