Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οδηγούμε το Νέο Opel Astra!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οδηγούμε το Νέο Opel Astra!

Διαβάστηκε από 49933 αναγνώστες - 15/2/2022
Με ξεχωριστή αισθητική και καινούργια τεχνολογία το νέο Opel Astra έρχεται για να συνεχίσει την παράδοση της επιτυχίας.

Το όνομα Opel Astra έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην πορεία της βιομηχανίας Opel, ως επιτυχημένος συνεχιστής βεβαίως του σχεδόν θρυλικού Kadett και ως εμπορικός αιμοδότης στην εξέλιξη της εταιρείας. Kαι τώρα, στην καινούργια εποχή της Opel με την… κολεγιά με το PSA Group, η ανάγκη για δημιουργία ενός νέου Astra που θα ικανοποιήσει τους επικριτές και θα πετύχει στην αγορά ήταν επιτακτική. Κάπως έτσι η έκτη γενιά του Opel Astra (ή ενδέκατη του Kadett, για τους πιο ρομαντικούς) είναι η πρώτη που παρουσιάζεται μετά τη συγχώνευση και σκοπό έχει να συνεχίσει την ένδοξη ιστορία και να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο. Η σύνδεση με το παρελθόν είναι εμφανής τόσο στο εμπρός μέρος, που θυμίζει λιγάκι το Manta, όσο και στην πίσω κολώνα, με το πλαστικό τριγωνάκι στο τζάμι να αναφέρεται στο Kadett.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Το νέο Opel Astra θέλει να κάνει θόρυβο…

Όχι κυριολεκτικά βέβαια, αλλά με την εικόνα του. Το σχήμα του αποπνέει δυναμισμό: πίσω ξεχωρίζουν τα λεπτά φωτιστικά και το τρίτο στοπ, ενώ η εμπρός σκυθρωπή όψη προϊδεάζει για μια κάποια επιθετικότητα. Στο εσωτερικό κάνουν εντύπωση τα σπορ καθίσματα AGR που έχουν επένδυση από αλκαντάρα. Το ότι έχει το όνομα Greta, τι πρέπει να μας πει άραγε; Πάντως στην Opel σίγουρα ξέρουν να φτιάχνουν καθίσματα. Και ηλεκτρονικά συστήματα επίσης - το Pure Panel κάνει πολύ καλή δουλειά. Μια βιτρίνα 85 εκατοστών φιλοξενεί δυο οθόνες δέκα ιντσών, που απεικονίζουν τέλεια χωρίς αντικατοπτρισμούς. Ωστόσο το μενού είναι ένα τσακ μπερδεμένο, χρειάζεται λίγος χρόνος μέχρι να το μάθει κανείς.




Ας περάσουμε στο μοτέρ όμως τώρα, που είναι και πιο σημαντικό. Εδώ έχουμε μια συνέργεια βενζινοκινητήρα και ηλεκτρικού μοτέρ, με το σύστημα να αποδίδει συνολικά 180 άλογα και να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της γκάμας.
...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε