3 φωτογραφίες »

Αυτά είναι τα νέα SUV της Mitsubishi

Διαβάστηκε από 46184 αναγνώστες - 25/6/2020

Δύο νέα SUV θα λανσάρει στο επόμενο διάστημα η Ιαπωνική βιομηχανία της Mitsubishi. Το πολυ-αναμενόμενο Mitsubishi Outlander θα κάνει την εμφάνιση του φέτος, ενώ υπάρχουν ήδη πληροφορίες για είσοδο της βιομηχανίας, στην κατηγορία των compact SUV. Η AUTO BILD έχει τις πληροφορίες και σας τις μεταφέρει.

 
 
Μετά την πάροδο 6 ετών, η Mitsubishi ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο Outlander, που θα βασιστεί στην πλατφόρμα της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi. Το νέο Outlander θα δεχτει μια συνολική εξέλιξη όπως προστάζουν οι τάσεις και η μόδα της αγοράς. 

Η συμμαχία μεταξύ των τριών εταιριών, έχει ως στόχο την μείωση τους κόστους παραγωγής, αλλά και τον διαμερισμό των τεχνολογιών που κατέχει η κάθε βιομηχανία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, πως το νέο Mitsubishi Outlander, εκτός από την πλατφόρμα, θα χρησιμοποιήσει και έναν plug-in hybrid κινητήρα της Nissan. Σχεδιαστικά το μοντέλο θα φέρει πολλά κοινά στοιχεία με το Mitsubishi GT-PHEV Concept που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι του Παρισίου το 2016. To νέο Outlander θα αποκαλυφθεί μέσα στο 2020 και θα λανσαριστεί στις αγορές το 2021.Νέο compact SUV
Πληροφορίες αναφέρουν έντονα πως η Mitshubishi, μέσω της νέας συμμαχίας της, ετοιμάζει την είσοδο της στην κατηγορία των μικρών SUV. Στοχεύοντας την κορυφή και την μονομαχία με το Juke, σχεδιάζει ένα SUV που θα βασιστεί στην σχεδίαση του Mitsubishi X Concept που είδαμε το 2015 στο Tokyo Motor Show.Το ηλεκτρικό SUV ήταν εξοπλισμένο με 2 ηλεκτρικά μοτέρ, συνολικής απόδοσης 180 ίππων, με αυτονομία κίνησης τα 400 χιλιόμετρα και ένα φουτουριστικό σαλόνι που ξεπερνά όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα από την Ιαπωνική βιομηχανία. Επίσημη παρουσίαση του, δεν θα πρέπει να περιμένουμε πριν το τέλος του 2021.