Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτό θα είναι το νέο VW Trinity

Διαβάστηκε από 28626 αναγνώστες - 11/5/2021

Η VW έριξε στις αρχές Μαρτίου του 2021 το… δόλωμά της για ένα νέο ηλεκτρικό sedan. Με το "Trinity", η νέα πλατφόρμα MEB δέχεται το πρώτο update της και οφείλει πλέον να θέσει «πρότυπα για την αυτονομία, την ταχύτητα φόρτισης και την ψηφιοποίηση» στο επερχόμενο sedan.

Η πρώτη εντύπωση που μας προκαλείται για το νέο VW Trinity, έχει να κάνει με τις διαστάσεις του νέου ηλεκτρικού μοντέλου, με το μήκος του να αναμένεται στα 4,70 μέτρα και το μεταξόνιο να εκτείνεται σε ένα εξίσου βολικό μήκος. Την ίδια στιγμή το ύψος της συγκεκριμένης πρότασης θα πρέπει να είναι χαμηλό. Στην πρόσοψη του e-αυτοκινήτου της VW είναι πολύ πιθανό να δούμε μια συνεχόμενη φωτιστική λωρίδα απ άκρη ως άκρη, καθώς και πιο χαμηλά, λεπτομέρειες, οι οποίες θα τονίζουν το σπορτίφ χαρακτήρα του, όπως προκύπτει από το σχήμα και τις αναλογίες του κάτω μέρους της πρόσοψης του Trinity, καθώς και τα αεροδυναμικά βοηθήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση της VW ως ηλεκτροκίνητη, θα έχει πολλά κοινά τεχνικά στοιχεία με το τεχνολογικά… συγγενές από την πλευρά της Porsche μοντέλο, την Taycan. Επιπλέον, το ίδιο όχημα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και αυτόνομο, στο επίπεδο 4. Σε ό,τι έχει να κάνει με την τιμή κτήσης, η VW έχει ήδη ανακοινώσει ένα ποσό της τάξης των 135.000 ευρώ για τη βασική έκδοση. Η παραγωγή θα ξεκινήσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σε πέντε χρόνια, δηλαδή το 2026.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις