Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η AUTO BILD αποκαλύπτει το νέο Audi RS 3

Διαβάστηκε από 18008 αναγνώστες - 8/9/2020

H Audi έχει σχεδιάσει την επίσημη παρουσίαση του νέου RS 3, στο τέλος της φετινής χρονιάς, αλλά η AUTO BILD σας αποκαλύπτει όλες τις δυναμικές και ταχύτατες λεπτομέρειες του μοντέλου.

Το νέο Audi RS3 θα είναι ίσως το πιο επιθετικά σχεδιασμένο 3άρι της Audi. Βασικός στόχος της σχεδίασης του, ήταν να προσεκλύει τα μάτια και το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και να συναρπάζει με τις επιδόσεις του. Θεωρητικά πάντα, θα το καταφέρουν, αφού οπτικά είναι πολύ πιο επιθετικό από τον προκάτοχό του.
 
Στον πρόβολο του νέου RS 3, θα παρατηρήσει κανείς τις πολύ μεγαλύτερες εισόδους αέρα και μια μεγάλη single frame μάσκα χωρίς πλαίσιο όπως το RS Q3. Έντονη εντύπωση κάνουν τα φουσκωμένα φτερά του μοντέλου, που το κάνουν ακόμα πιο δυναμικό, όπως και η μεγαλύτερη αεροτομή. Με στόχο να προσθέσουν λίγη ακόμα «αγριάδα» στο μοντέλο, τα φώτα θα είναι ελαφρώς φιμέ, ώστε να προσφέρουν δυναμισμο.  
 
Παραμένει με τον πεντακύλινδρο κινητήρα.
Το πεντακύλινδρο 2,5 λίτρων turbo μοτέρ, το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη και το τετρακίνητο σύστημα παραμένουν και στο νέο Audi RS 3, και οι επιδόσεις θα κυμανθούν από 420 έως 440 ίππους και περίπου 500 με 520 Nm ροπής. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το Audi RS 3 θα χρειάζεται 4,1 δευτερόλεπτα για τα πρώτα 100χλμ/ώρα. Η τελική ταχύτητα θα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250χλμ/ώρα, με δυνατότητα αύξησης στα 280 με επιπλέον χρέωση.
 
Έναρξη κυκλοφορίας και τιμή
Η Audi ενδέχεται να παρουσιάσει το νέο RS 3 στο τέλος του 2020, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμο από τους αντιπροσώπους μέχρι το 2021. Η τιμή του θα είναι λίγο λιγότερο από 60.000 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις