Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Η Auto Bild σχεδιάζει την επόμενη Mercedes AMG C 63

16/11/2020

Πώς θα μοιάζει η επόμενη Mercedes AMG C 63; Το γραφιστικό τμήμα της Auto Bild σχεδιάζει το επόμενο μοντέλο των Γερμανών, με το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό.

Ενώ μετράμε αντίστροφα για την επόμενη γενιά (W206) της Mercedes C-Class που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, η αγωνία επιτείνεται και για τα παράγωγα μοντέλα υψηλών αποδόσεων του γερμανικού κολοσσού, στην προκειμένη για την μελλοντική Mercedes AMG C 63.
 
Το προηγούμενο χρονικό διάστημα κυκλοφόρησαν λεπτομέρειες για την τεχνολογία και τον κινητήρα της προσεχούς C-Class, με τις πληροφορίες να έχουν άμεση σχέση και με την απόδοση και του αντίστοιχου μοντέλου AMG. Μεταξύ άλλων, γνωρίζουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα η C-Class δεν θα είναι εφοδιασμένη με τον biturbo V8 κινητήρα των προκατόχων της, αλλά αντιθέτως θα εξοπλιστεί με τετρακύλινδρους κινητήρες με ηλεκτρικό σύστημα 48 volt. Το συγκεκριμένο μοτέρ με ονομασία M139 υπάρχει στο A 45 S, στο οποίο παράγει ιπποδύναμη 421 άλογα. Χάρη στον μεγαλύτερο υπερσυμπιεστή ο κινητήρας στην Mercedes AMG C 63 θα παράγει ισχύ άνω των 500 ίππων και ροπή πάνω από 700 Nm. Συν τοις άλλοις, η παρουσία e-turbo θα περιόριζε την κακή συμπεριφορά αντίδρασης καυσαρίων ενός αναπτυγμένου υπερσυμπιεστή.
 
Ποιες είναι οι νέες εξελίξεις για την επόμενη (και τετρακίνητη) Mercedes-AMG C 63; Με βάση τις καμουφλαρισμένες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η Auto Bild σχεδιάζει την επόμενη σειρά της AMG. Δεσπόζει χαρακτηριστικός νέος πρόβολος που υπάρχει ήδη στο τετράθυρο AMG GT, την CLS, αλλά και τα facelift των S- και E-Class.


 
Οι στενοί προβολείς φαίνονται πιο επιθετικοί, ενώ πάνω από την μπροστινή ποδιά έχουμε τοποθετημένους έντονου προφίλ αεραγωγούς με μαύρο διακοσμητικό κλιπ. Όπως και με τη νέα E-Class, θα μπορούσε να υπάρχει προαιρετική επιλογή ανθρακονημάτινης κατασκευής τους. Τα χαρακτηριστικά φουσκώματα (power domes) στο καπό, η γρίλια Panamericana και οι τροχοί με κεντρικό κλείδωμα είναι εξίσου σημαντικά στοιχεία της εξωτερικής εμφάνισης στην C 63, τα οποία δεν περνούν απαρατήρητα. Η επιλογή πράσινων δαγκάνων φρένων στο σκίτσο είναι μία εικασία για το πώς θα μπορούσε να «δηλωθεί» ο υβριδικός χαρακτήρας του αυτοκινήτου.


 
Η Mercedes AMG C 63 αναμένεται στις αγορές στα τέλη του 2021 ή και αρχές του 2022, μετά την κυκλοφορία της επόμενης C-Class.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις