Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Νέες Mercedes A-City και A-Adventure

Διαβάστηκε από 94209 αναγνώστες - 3/5/2021

Δύο νέα προσιτά αυτοκίνητα θα προσθέσει στην γκάμα της, η Γερμανική βιομηχανία της Mercedes, με μοντέλα που θα πάρουν θέση κάτω από την A-Class και την GLA, και θα προσφέρουν την premium ποιότητα και αξιοπιστία σε μικρές διαστάσεις.

Η Mercedes αποφάσισε να εμπλουτίσει την γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων της, με δύο νέα αυτοκίνητα, βασισμένα στη MFA πλατφόρμα, προσιτά σε τιμή και μικρό μέγεθος. Ο σχεδιασμός λέει πως τα δύο entry level μοντέλα, θα μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες, είτε για χρήση μέσα στην πόλη, είτε για εκδρομές και ταξίδια.

Την περίοδο αυτή λοιπόν, η Mercedes έχει βάλει στόχο να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, και εξελίσσει την Mercedes A-City. H A-City, είναι το 3θυρο μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από την A-Class στην γκάμα της Mercedes, θα έχει compact διαστάσεις, premium αισθητική και πολύ προσιτή τιμή (20.000 ευρώ). Στόχος είναι να δημιουργήσουν ένα entry level αυτοκίνητο, που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κίνησης σε πόλη. 



Η δεύτερη προσθήκη στην Γερμανική γκάμα, είναι το μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από την GLA, και θα κυκλοφορήσει με το όνομα Mercedes A-Adventure. Το νέο Crossover μοντέλο θα έχει off road σχεδίαση, με αρκετά πλαστικά προστατευτικά γύρω από το αμάξωμα, και ράγες οροφής. Στόχος είναι η δημιουργία ενός μικρού μοντέλου, που θα μπορεί όμως να εκπληρώσει και μερικές χωμάτινες διαδρομές. 

Η Mercedes A-City θα έρθει πιο γρήγορα στην ζωή μας, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί το 2022, ενώ η A-Adventure θα αργήσει κατά ένα χρόνο, και θα κάνει το ντεμπούτο της το 2023. 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις