Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Δοκιμή Audi R8: 225.000€ για ένα αυτοκίνητο που δεν στρίβει!
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή Audi R8: 225.000€ για ένα αυτοκίνητο που δεν στρίβει!

Διαβάστηκε από 43738 αναγνώστες - 3/5/2023

Υποστροφικό στο όριο, δεν τα πάει καλά με τις γρήγορες στροφές και έχει τιμόνι που δεν υπακούει στο 100% τον οδηγό! Αυτό είναι το Audi R8 GT, που όπως φαίνεται είναι ένα supercar περισσότερο για τα μάτια πάρα για τη ψυχή!

Το Audi R8 V10 GT δεν προσφέρει αυτό που υπόσχεται η εμφάνισή του!

Όταν ανακοινώθηκε το νέο Audi R8 GT, ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη μας. Το supercar της γερμανικής εταιρίας κατάφερνε για ακόμα μια φορά να εφοδιάζεται με κορυφαία συστήματα, προσανατολισμένα να προσφέρουν επιδόσεις και συγκινήσεις. Η λίστα των εξαρτημάτων είναι τεράστια και κάθε κομμάτι μοναδικό. Ο μπροστινός προφυλακτήρας με splitter και τα επιπλέον μικρά πτερύγια στις άκρες του για extra κάθετη δύναμη,  τα side skirts, ο πίσω διαχύτης κι η τεράστια αεροτομή με αναρτήσεις είναι τα στοιχεία που προσφέρουν εκπληκτική αεροδυναμική στο μοντέλο κι υπόσχονται σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και στις στροφές.



Οι  ελαφριές σφυρήλατες ζάντες, οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις κι η μπροστινή αντιστρεπτική ράβδος  που είναι ενισχυμένη με ανθρακονήματα σε συνδυασμό με την αυξημένη ισχύ των 620 ίππων (από 570), το 7τάχυτο κιβώτιο διπλό συμπλέκτη με τις κοντότερες σχέσεις, την πίσω κίνηση και τη νέα λειτουργία Torque Rear, όπου «δαμάζει» την ολίσθηση των πίσω τροχών μέσα από το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης σε κάνουν να πιστεύεις ότι έχεις να κάνεις με ένα αυτοκίνητο που θα σου κόψει την ανάσα όταν βρεθεί στο φυσικό του περιβάλλον, την πίστα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε