Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Όλα τα νέα OPEL έως το 2022

Διαβάστηκε από 64059 αναγνώστες - 27/10/2020

Το νέο Opel Astra, το Insignia και ένα ακόμα μεγάλο SUV θα λανσάρει η Opel το επόμενο διάστημα! Η AUTO BILD παρουσιάζει αποκλειστικά, όλα τα νέα Opel ως το 2022!

Από τότε, που ο γαλλικός όμιλος PSA εξαγόρασε την Opel (2017), η γερμανική φίρμα σημειώνει οικονομική ανάκαμψη. Μόλις ένα χρόνο αργότερα, η εταιρεία, που εδρεύει στο Rüsselsheim, κατέστη κερδοφόρος για πρώτη φορά από το 1999. Ως το 2024 όλα τα μοντέλα της Opel θα έχουν εξηλεκτριστεί. 

Σταδιακά, όλες οι πλατφόρμες από την προηγούμενη εποχή της GM θα αποσυρθούν. Τα μελλοντικά Opel θα μοιραστούν το βασικό τεχνολογικό πλαίσιο με τα συγγενή μοντέλα των Peugeot, Citroën και DS. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα θα εξηλεκτριστούν έως το 2024. Μετά από τα Corsa-e και Grandland X Plug-in-Hybrid ακολούθησε ή νέα γενιά Opel Mokka. Σε γενικότερο πλαίσιο, η φίρμα θα επικεντρώσει την παραγωγή της σε μοντέλα μαζικών πωλήσεων. Γι αυτόν το λόγο, άλλωστε, δημιουργίες, όπως τα Adam, Karl και Cascada σταμάτησαν να παράγονται στα τέλη του 2019 και δεν απέκτησαν διάδοχο. Ας δούμε όμως, ποια είναι τα νέα μοντέλα που θα φέρει η Opel στη ζωή μας, τα επόμενα δύο χρόνια.

Opel Astra L
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021



Πέρα από αυτές με τους κινητήρες diesel και βενζίνης, αναμένεται να υπάρξει και μια ηλεκτροκίνητη έκδοση του επόμενου Astra, που θα βασίζεται στην τεχνολογία του Peugeot e-308. Το νέο σχεδιαστικό στιλ θα κάνει τον παραδοσιακό αντίπαλο του VW Golf να δείχνει πολύ πιο ώριμος.

Το μεγάλο SUV της Opel 
Έναρξη κυκλοφορίας: 2021



Η Opel θα αποκτήσει ένα μεγάλο SUV: Ένα επιμηκυσμένο Grandland X θα επεκτείνει τη γραμμή παραγωγής στο Rüsselsheim, αλλά αυτό το μοντέλο δεν έχει αποκτήσει όνομα ακόμη. Ωστόσο, είναι ήδη σίγουρο πως ούτε αυτό το SUV θα εφοδιάζεται με σύστημα τετρακίνησης. Αντιθέτως, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρχει χώρος για μια τρίτη σειρά θέσεων.

Opel Insignia III
Έναρξη κυκλοφορίας: 2022



Η ναυαρχίδα της Opel θα βασίζεται στο άμεσο μέλλον στην πλατφόρμα EMP2 της PSA. Η σχεδιαστική γραμμή κάλλιστα θα μπορούσε να είναι πιο coupe σε σύγκριση με την τρέχουσα γενιά. Από πλευράς κινητήρων, είναι πάρα πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθούν τα μηχανικά σύνολα βενζίνης και diesel του Peugeot 508, όπως επίσης και η plug-in-υβριδική εκδοχή του.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις