Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Ολόφρεσκο και εντυπωσιακό το νέο Peugeot 308

Διαβάστηκε από 24041 αναγνώστες - 15/9/2020

Η Γαλλική βιομηχανία της Peugeot ετοιμάζει πυρετωδώς το νέας γενιάς 308. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο, που θα χαράξει την δική του πορεία, αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Τελικά θα ακολουθήσει τα χνάρια των 208 και 508 στην εξωτερική του σχεδίαση αλλά και στους κινητήρες? Διαβάστε ώστε να μάθετε πρώτοι.

Πίσω στο μακρυνό 2013, η Γαλλική βιομηχανία της Peugeot, στόχευεσε τον ανταγωνισμό της κατηγορίας των μικρομεσαίων, με αντίπαλο το Volkswagen Golf. Τα αποτελέσματα χρίζουν μεγάλης ανάλυσης, όμως αυτή την φορά η Peugeot θα παίξει τα μεγάλα της χαρτιά, αφού η επόμενη γενιά του 308, θα προσφέρει μια ολοκαίνουργια έκδοση στο κοινό, που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη, και θα διεκδικήσει στα ίσια, ότι της ανήκει.  

Εξωτερικά το νέο Peugeot 308, θα υιοθετήσει πολλά χαρακτηριστικά από τα ολόφρεσκα 208 αλλά και 508, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από την ψηφιακή φωτογραφία παραπάνω. Νέα φώτα, μεγαλύτερη γρίλια και όλες οι μοντέρνες πινελιές σχεδίασης των νέων μοντέλων της Peugeot, θα «φορτωθούν» επάνω στο νέο 308. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρούμε πως το νέο Peugeot 308 θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση station wagon (SW) αλλά και σε hatchback έκδοση. 



Το νέο Peugeot 308 θα λάβει από τον μεγάλο αδερφό 508, την plug-in υβριδική έκδοση των 225 ίππων. Η GTi έκδοση της PSE (Peugeot Sport Engineered), θα εξοπλιστεί με την υβριδική επιλογή Hybrid4 με την οποία προσφέρεται το καινούριο Peugeot 3008. Παράλληλα, πρέπει να περιμένουμε πως η παλέτα των μηχανικών συνόλων θα περιλαμβάνει και άλλους ήπια υβριδικούς κινητήρες.

Το κόστος αγοράς θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε σχέση με την τωρινή γενιά. Το νέο Peugeot 308 θα παράγεται στη Γαλλία, στο εργοστάσιο Mulhouse και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2021.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις