Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Ο νέος Βασιλιάς της Citroen

4/3/2021

Η Γαλλική βιομηχανία της Citroen πραγματοποιεί τις τελικές δοκιμές εξέλιξης του «μεγάλου» μοντέλου της, που θα παρουσιάσει μέσα στη νέα χρονιά. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το νέο Citroen C5/C6.

Η Γαλλική βιομηχανία της Citroen θέλει για ακόμα μια φορά να αλλάξει τα δεδομένα της αυτοκίνησης με ένα ακόμα πρωτοποριακό μοντέλο. Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως σχεδιάζει ένα αυτοκίνητο που θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί και τα sedan αλλά και τα crossover μοντέλα.

Μέσω της μελέτης CXperience Concept έχει ήδη προσφέρει πληροφορίες για το νέο της μοντέλο, που δεν θα είναι ακόμα ένα εναλλακτικό sedan, αλλά ένα επαναστατικό μοντέλο που θα συνδυάζει αρετές και των δύο κατηγοριών. Το μοντέλο που πιθανότατα θα έχει την ονομασία C5 ή C6, θα είναι το δεύτερο mainstream Citroen που θα ακολουθήσει το δικό του δρόμο σχεδιαστικά, μετά από το C4 που έκανε την εμφάνιση του μερικούς μήνες πριν. 



Το νέο Citroen C5/C6 θα τροφοδοτείται από την plug-in υβριδική μονάδα της εταιρείας - με συνδυαστική ισχύ έως 300 PS και δυνατότητα ηλεκτρικής αυτονομίας 50 χιλιομέτρων. Επίσης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μοιραστεί την τεχνολογική βάση του με το Peugeot 508. Οι Γάλλοι δε χρησιμοποιούν πια τη θρυλική υδροπνευματική ανάρτηση, αλλά αυτή, που είναι γνωστή από το C5 Aircross με το υδραυλικό σύστημα, η οποία θα εξασφαλίσει εκ νέου την παραδοσιακά άνετη οδήγηση.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις